Vi är en av Sveriges större sommararbetsgivare, i år erbjuder vi 200 sommarvikariat, och det är riktiga jobb – våra sommarjobbare fyller en ordinarie medarbetares skor under sommaren.

Vi är en av Sveriges större sommararbetsgivare, i år erbjuder vi 200 sommarvikariat, och det är riktiga jobb – våra sommarjobbare fyller en ordinarie medarbetares skor under sommaren.
Vi erbjuder tjänster på sex olika orter i landet inom flera olika områden; forskning och utveckling, labb, ekonomi, marknad, lager, logistik, produktion och lager.

Sista ansökningsdag är 31 mars, ytterligare information om anställningsprocessen finns kopplad till respektive tjänst.

 

Lediga jobb

See all

Kort om oss

Totalt arbetar 1700 personer på Nouryon i Sverige med att utveckla, tillverka och sälja produkter som gör vardagen lättare för människor. Drygt 200 av våra medarbetare arbetar inom forskning på något av våra tre svenska innovationscenter. En stor del av vår produktion går på export till andra länder. Vi engagerar oss gärna genom partnerskap med aktörer som likt oss har innnovation och hållbarhet högt på agendan. I Sverige samarbetar vi bland annat med Universeum, Hagainiatitivet och Chalmers tekniska högskola. 

Din partner inom viktig vardagskemi för en hållbar framtid

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox, Berol och JOZO.