Medewerker Sales Operations voor Frankrijk, België en Spanje

Fulltime, Industrial Chemicals Salt

Gelderland, Netherlands Apply Now Apply until: 31 Jan 2019

Responsibility

Ben jij servicegericht, leergierig, accuraat, stressbestendig én slim? Dan zit je echt op je plek in deze functie, met uitzicht op een internationale carrière bij een van de beste werkgevers van Nederland.

De business unit Industrial Chemicals van Nouryon, voorheen AkzoNobel Specialty Chemicals produceert en verkoopt wereldwijd miljoenen tonnen grondstoffen en halffabricaten voor de chemische industrie. Van bulkzout voor de eigen chloorfabrieken via hulpstoffen voor de industrie tot de bekende potjes Jozo consumptiezout. Een zeer complex geheel van processen, in de productie, maar net zo goed in verkoop en logistiek. Het gaat letterlijk alle kanten op. Binnen Sales Operations houdt de centrale afdeling Customer Service het overzicht. Voor een perfecte afhandeling van het opnemen, verzamelen, verzenden en factureren van bestellingen uit de hele wereld. Een boeiende werkomgeving voor een commercieel talentvolle en leergierige hbo'er als

Medewerker Sales Operations voor Frankrijk, België en Spanje

Je wordt lid van een gevarieerd samengesteld team van 6 collega's die samen vanuit Arnhem een vaste groep klanten in Frankrijk, België en Spanje bedienen. Het werk bestaat uit het opnemen van orders die deels per telefoon maar steeds vaker per mail of via digitale bestelformulieren binnen komen. Je spreekt vloeiend Frans en je houd ervan om veelvuldig contact te hebben met klanten. Je zet elke order in het bedrijfssysteem (wij werken met SAP) en zet de bestelling in gang. Dit betekent dat je accuraat moet werken om de producten, hoeveelheden, besteldata, vervoerswijze en nog veel meer variabelen op de juiste manier in te voeren. Vervolgens houd je het proces in de gaten en zorg je voor een goede afwikkeling, tot en met de facturatie en betaling. In dit 'order to cash'-proces komen soms extra instructies en bijzondere wensen langs of lopen dingen niet helemaal zoals bedoeld. Het is dan aan jou om contact op te nemen met betrokkenen in het proces, zoals Logistiek, Sales en Marketing, Informatie Management, Credit Control en Accounting, externe agenten en transporteurs, en natuurlijk de klanten in Frankrijk, België en Spanje voor wie jij hét aanspreekpunt bent. Het is hollen en stilstaan in deze functie, maar vooral hollen. Wij zoeken dan ook mensen die het lekker vinden om geconcentreerd te werken en meters te maken en die het hoofd koel houden om effectief problemen voor klanten op te lossen.

Vacancy data
Closing date
31 Jan 2019
Vacancy number
18000657
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Gelderland
Site
Arnhem
Business unit
Industrial Chemicals Salt
Job characteristics
Job family
Sales
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Job Requirements

Jouw kwaliteiten
• Hbo functioneringsniveau met commercieel-administratief talent en de ambitie om door te groeien;
• Nieuwsgierig, gestructureerd, zelfstandig maar collegiaal, bloeit op in een hectische omgeving;
• Thuis in MS Office, pakt nieuwe automatiseringssystemen en -technieken makkelijk op;
• Uitstekende beheersing Nederlands, Frans, Engels, liefst aangevuld met Spaans;
• Zeer klantgericht, gaat voor kwaliteit en stimuleert anderen dit ook te doen.
 
Ons aanbod
Een belangrijke reden om te solliciteren is de baan zelf. Het is leuk en veelzijdig werk met momenten van concentratie, puzzels, problemen, oplossingen en veel contacten, binnen Nouryon en met klanten over de hele wereld. Echt werk waarin je heel veel kunt leren en groeien in je rol. Vervolgens is er ook een mooi toekomstperspectief. Je bent een spin in het web van logistiek, sales, marketing, productiemanagement, accounting... je weet wat er speelt en kunt je carrière bij Customer Service na verloop van tijd voortzetten bij een andere afdeling binnen Nouryon. Wij stimuleren de interne ontwikkeling en doorstroom ook actief, en mensen uit de Customer Service-kweekvijver zijn populaire sollicitanten op andere afdelingen.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie zelf kun je bellen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, 026 366 55 44. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 18000657, of gebruik de sollicitatielink.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
*LI-RSD

Open positions in Sales

Open until Friday 18 Jan 2019

Sales Assistant Salt Specialties

Full-time, Industrial Chemicals Salt

Arnhem, Netherlands
Open until Thursday 31 Jan 2019

Technical Development Manager Agronomy

Full-time, Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri

Amsterdam, Netherlands
Open until further notice

Commercial Trainee

Full-time, Specialty Chem. Commercial Excellence

Shanghai_Eco City, China
See all

Open positions in Netherlands

Open until Monday 28 Jan 2019

Internship Internal Communications

Full-time, Internal Communications

Amsterdam, Netherlands
Open until further notice

Technician Mechatronica

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands
Open until Friday 1 Feb 2019

Site SAP Key User PM/ MM

Fulltime, Industrial Chemicals Chlor Alkali

Rotterdam, Netherlands
See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.