Supervisor Warehouse/Material Coordinator

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Overijssel, Netherlands Apply Now Apply until: 10 Jan 2019

Responsibility

Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.
Een van de ondersteunende afdelingen aan het primaire proces is Maintenance Support. Binnen de afdeling Maintenance Support valt o.a. het (Centraal) Magazijn. Binnen het magazijn ontstaat een vacature voor de functie van

Supervisor Warehouse / Material Coordinator

Het doel van jouw functie is het leiding geven aan het administratieve en fysiek beheer van de magazijnen, materieel en infobeheer. Daartoe behoren bestellen, opslaan en uitgifte van goederen, evenals de inname en uitgifte van kleding.

Jouw taken
• Het dagelijks leiden van de operationele activiteiten van het beheren van technische materialen teneinde onderhoudsteams op de lokatie tijdig te kunnen voorzien van de benodigde onderdelen en materiaal.
• Je zorgt er voor dat de voorraden minimale OWC inhouden.
• Je beheerst het kitting proces. Je bent er voor verantwoordelijk dat al het technisch materiaal van de geplande onderhouds activiteiten aanwezig is en klaar ligt. Dit houdt in het voorbereiden en klaarleggen van materialen/onderdelen en diensten t.b.v. onderhoud en deze administratief verwerken. Daartoe neem je het werkpakket over van de werkvoorbereider wanneer deze de behoeften heeft vastgesteld en zorg je voor bestellen en distribueren van de benodigde materialen.
• Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het TMM werkproces voor wat het logistieke deel betreft. Je analyseert de dagelijkse activiteiten teneinde verbeteringen te kunnen ontwikkelen en implementeert deze ook voor jouw deel van het vakgebied.
• Naast het leiding geven ondersteun je ook zelf bij het uitvoeren van magazijnwerkzaamheden.

Vacancy data
Closing date
10 Jan 2019
Vacancy number
1800066E
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Overijssel
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals ISC
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Job Requirements

Dit alles vraagt om de volgende kwaliteiten:
Jouw bagage
• Relevante (technische) MBO-opleiding;
• Ervaring met magazijnwerkzaamheden en relevante toepassingskennis van SAP modules en MS-office;
• Reach- of heftruck diploma;
• Communicatief en sociaal vaardig; je moet om kunnen gaan met zowel eigen medewerkers als contractors van alle niveaus;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Jouw profiel
• Veiligheid is prio 1: Je hebt kennis van de relevante wetgeving in deze en de bedrijfseigen richtlijnen (Life Saving Rules) en past deze bij alle werkzaamheden toe. Op je werkplek pas je 5S toe en draagt dit ook verder in de organisatie uit.
• Voor alle functies in Hengelo geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren! Wij verwachten een continue verbetermentaliteit: je bent altijd actief op zoek naar inefficiënties.
• Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden en je stelt je klanten en de kwaliteit van je werk voorop.
• Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende belangen.
• Je bent effectief in communiceren op verschillende niveaus in de organisatie, consequent in handelen en je hebt geen schroom om je manager en je teamleden moeilijke besluiten uit te leggen en te helpen invoeren.

Wat biedt Nouryon:
Nouryon Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Jekrijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.
Daarbij ontvang je een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, bereikbaar op nummer 06-25194221.
Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze online vacaturebank onder referentie 1800066E.

*LI-RSD

Open positions in Manufacturing

Toezichthouder Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands

Werkvoorbereider Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands

Maintenance Mechanic/Welder - Specialty Chemicals

Full-time, Ethylene&SulfurDeriv,ISC

Axis, United States
See all

Open positions in Netherlands

Toezichthouder Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands

Werkvoorbereider Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands
Open until Friday 4 Jan 2019

Internship Internal Communications

Full-time, Internal Communications

Amsterdam, Netherlands
See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.