Senior / Hoofd technician WTB

Fulltime, Industrial Chemicals Chlor Alkali

South Holland, Netherlands Apply Now Apply until: 6 Jan 2019

Responsibility

Als Technicus WTB werk je mee  aan een veilig, tijdig en hoogwaardig onderhoud aan moderne productie-installaties
 
Onderhoudswerk in een chemische fabriek vraagt om een risicobewuste en kwaliteitsgerichte instelling. Plus de bereidheid om jezelf én je omgeving continu te ontwikkelen.
Heb jij dit? Reageer dan op deze technische WTB rol bij Nouryon in de Botlek!
 
Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. Nouryon  is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Voor de productie- en onderhoudsafdeling van onze fabriek in Rotterdam zijn wij nu op zoek naar een ervaren MBO technicus WTB met groot gevoel voor risico's en verantwoordelijkheid voor de functie van
 
(Senior/ Hoofd ) Technician WTB
 
Een functiebeschrijving voor een technische vacature begint bij Nouryon meestal bij de veiligheid. Dus ook nu. Zeker als senior of teamlead moet je continu bezig zijn met actieve risicobeheersing. Je zorgt dat iedereen zich houdt aan onze 'Life Saving Rules' en spreekt als dat nodig is mensen (ook managers en contractors) actief aan op risicovol gedrag. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de tijdige en hoogwaardige uitvoering van onderhoudswerkzaamheden volgens planning, en voor het snel maar veilig oplossen van storingen.
Daarnaast krijg je vanuit je praktische ervaring met installaties en processen ook actieve inbreng in verbeterprojecten en engineering van nieuwe installaties. Ook hier is het weer mogelijk om zelf verbeterkansen te signaleren en projecten te initiëren. Je zorgt steeds in ontwikkeling te blijven, zowel technisch als wat betreft je leidinggevende capaciteiten, en stimuleert je collega's ook te blijven leren en groeien. Waarbij jij met veel plezier een coachende en begeleidende rol neemt.

Vacancy data
Closing date
6 Jan 2019
Vacancy number
1800066W
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
South Holland
Site
Rotterdam
Business unit
Industrial Chemicals Chlor Alkali
Job characteristics
Job family
Research
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Job Requirements

Jouw kwaliteiten
• MBO-functioneringsniveau door opleiding en/of ervaring
• Functionerend op MBO niveau door opleiding of langjarige relevante ervaring, liefst ook in een leidinggevende positie
• Communicatief sterk in de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal
• Kwaliteitsbewust, servicegericht en kritisch als dat nodig is
• Managementvaardigheden voor het uitvoeren van toezicht en uitvoeringscoördinatie
• Toegepaste kennis van /ervaring met kunststof, exotische materialen, autogeen en elektrisch lassen

Wat biedt Nouryon jou?

Dit is een topbaan voor een breed geïnteresseerde senior monteur met grote praktische vaardigheid en ook als je de wens hebt je te ontwikkelen als meewerkend teamleider zouden we graag in gesprek gaan. Bij Nouryon zijn ontzettend veel kansen voor getalenteerde mensen met de drive om verder te kijken dan de klussen van vandaag.


 Ons arbeidspakket bestaat uit een competitief salaris, meer dan 40 vakantiedagen en een aantrekkelijke bonusregeling. Naast deze arbeidsvoorwaarden zijn er bij Nouryon uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij we je ontwikkeling ondersteunen door middel van bijvoorbeeld opleiding, training en coaching.
In deze functie zul je ook piketdiensten lopen.

Solliciteren of vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, +31 (0) 26- 665544. Alleen online-aanvragen worden geaccepteerd, ga naar het vacaturegedeelte op www.Nouryon.com, referentie 1800066W of gebruik de link 'toepassen'.

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het selectieproces.

We hebben onze sourcingkanalen al gekozen voor dit proces en vragen vriendelijk om niet gecontacteerd te worden voor acquisitie omtrent de functie.
 
*LI-RSD


Open positions in Research

Open until Sunday 6 Jan 2019

R&D Engineer / Industrial PhD student

Full-time, PPC Performance Chemicals

Sundsvall, Sweden

Senior Researcher

Full-time, Surface Chemistry RD&I

, China
See all

Open positions in Netherlands

Toezichthouder Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands

Werkvoorbereider Infra

Fulltime, Industrial Chemicals ISC

Hengelo, Netherlands
Open until Friday 4 Jan 2019

Internship Internal Communications

Full-time, Internal Communications

Amsterdam, Netherlands
See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.