Allround Proces Operator Delamine

Fulltime, Industrial Chemicals

Groningen, Netherlands Apply Now Apply until: 4 Apr 2019

Responsibility

Delamine in Delfzijl – een joint venture van Nouryon met het Japanse Tosoh Corporation - is een van ’s werelds grootste fabrieken voor de productie van ethyleenaminen en al ruim 40 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, smeeroliën maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor een functie in volcontinudienst (vijf ploegen) bij de afdeling Productie zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze
 
Allround Proces Operator
 
Kwaliteit, continuïteit, veiligheid... jij weet dat de rol van operator cruciaal is voor de chemische productie. En je vindt het uitdagend om mee te denken en te werken in verbeterprojecten.
We hoeven jou, als procesbeheerser, niet uit te leggen wat het werk inhoudt. Je bewaakt de processen en regelt bij waar dat nodig mocht zijn. Wij vinden het belangrijk dat je een brede blik hebt. Dus niet alleen kijkt naar de knoppen en displays, maar ook de externe omstandigheden in de gaten houdt. Je registreert en interpreteert gegevens uit het proces en signaleert alle eventuele afwijkingen, zowel tijdens je eigen dienst als bij de overdracht van en naar eerdere en latere shifts. Bij alles wat je doet, let je op naleving van de wettelijke regels, bedrijfsvoorschriften en instructies op het gebied van risicobeheersing, procesveiligheid en milieu. Bij incidenten of noodgevallen houd je het hoofd koel en neem je direct de juiste maatregelen.

Vacancy data
Closing date
4 Apr 2019
Vacancy number
190000KW
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Groningen
Site
Delfzijl
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Job Requirements

Vapro B of Vapro C en ambitie door te groeien.
Omdat het een BRZO plant met veel verschillende bewerkingsstappen, en daarmee een complex proces betreft, zoeken wij voor deze specifieke functie een initiatiefrijke en resultaatgerichte procesoperator met een relevante mbo-opleiding: in ieder geval Vapro B of AOT, maar liever nog Vapro C. Je hebt de ambitie en het vermogen om je verder te ontwikkelen en te groeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Het spreekt vanzelf, maar omdat we het zo belangrijk vinden noemen we het toch even apart: veiligheid gaat vóór alles! Je bent altijd alert op de risico’s bij chemische productieprocessen. Dit betekent ook dat je kritisch durft te zijn op het handelen van je collega’s en externe leveranciers.
 
Wat biedt Delamine?
Delamine Delfzijl biedt een dynamische, veelzijdige en uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een plant met een informele, , veiligheid gedreven cultuur waar het initiëren en implementeren van groeiprojecten gecombineerd wordt met een continue efficiency drive. Daarbij ontvang je een bij de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Kuiper (Plant Manager Delamine) op +31596647805. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)26 3665544. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 190000KW, of gebruik de sollicitatielink.
 
Een Pre-employment onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 *LI-RSD

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.