Procesoperator DME

Fulltime, Industrial Chemicals

South Holland, Netherlands Apply Now Apply until: 2 May 2019

Responsibility

Heb jij VAPRO-C en de ambitie om maximaal te profiteren van kansen in een groeiend bedrijf? Dat zijn prima ingrediënten voor succes bij Nouryon.

Wij zoeken operators voor ons dynamische Di- Methyl Ether bedrijf bij Nouryon in de Botlek.
 
Di- Methyl Ether is een drijfgas van hoge kwaliteit met bijzonder gunstige eigenschappen voor verschillende toepassingen in vergelijk met andere drijfgassen.De kwaliteitseisen aan DME zijn dan ook zeer hoog.
Om de kwaliteit in een tijd waarin de vraag naar het product toeneemt voor de toekomst te borgen zoeken we operators die uitdaging zien in het werken in een relatief klein en zelfsturend team met korte en directe lijnen.
 
Kansen voor operators
Om de DME fabriek goed te kunnen blijven opereren hebben we extra operators nodig.
De DME fabriek in Rotterdam-Europoort biedt dan ook kansen aan gedreven operators (v/m), al dan niet met relevante ervaring, maar in ieder geval met talent en met de motivatie om zich te blijven ontwikkelen als kwaliteitsbewust procesbestuurder. Voor inzet op onze fabriek zijn we op zoek naar kandidaten die snel inzetbaar zijn als
 
Operator DME
 
Je krijgt – natuurlijk afhankelijk van je functioneringsniveau en je kennis van onze processen – al snel de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt mee in de productieprocessen, houdt de conditie van de installaties in de gaten en analyseert regelmatig de kwaliteit van de processen en producten. Hierbij is een grote mate van zelfstandigheid een absolute must.
Daarnaast stuur je de werkzaamheden van mensen van buiten aan, zoals monteurs en leveranciers. Vergunning uitgifte is daarbij een onderdeel van de verantwoordelijkheden.
Van groot belang is dat je in al je activiteiten steeds de prioriteit legt bij bewaking van de QHSE-richtlijnen. Je grijpt in bij het minste vermoeden van onregelmatigheden (lekkages, afwijkende procesomstandigheden, temperatuurschommelingen, trillingen, onbekende geluiden) en houdt het hoofd koel als noodmaatregelen nodig zijn.

Job Requirements

Ons aanbod
We investeren in nieuwe installaties én in gemotiveerde mensen, ook in leidinggevende functies. Als jij een gedreven operator bent met de ambitie en de talenten om door te groeien, biedt Nouryon je daar alle mogelijkheden voor. Je kunt op termijn niet alleen operators begeleiden in hun ontwikkeling maar krijgt ook zelf de nodige trainingen. Je kunt verder rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 
Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van de Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer 0631978686. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze interne website of www.nouryon.com, referentie 19000192

Vacancy data
Closing date
2 May 2019
Vacancy number
19000192
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
South Holland
Site
Rotterdam
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.