Stagiair Elektrotechniek Documentatie

Fulltime, Industrial Chemicals

South Holland, Netherlands Apply Now Apply until: 30 Aug 2019

Responsibility

Laatstejaars student Elektro techniek legt als stagiair de basis voor innovatief, data based onderhoudsbeleid


Bewijs de kracht van technisch databeheer en geef vorm aan de toekomst van onze onderhoudsorganisatie met de gegevens die jij tijdens je stage opdiept, vastlegt en toegankelijk maakt.


Iedereen gebruikt dagelijks Nouryon’s industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.


Voor onze productielocatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een student Elektrotechniek die voor een duur van drie tot zes maanden bij ons zijn of haar stage-en/of afstudeeropdracht wil uitvoeren. Start in augustus/September


Als stagiair Elektrotechniek ga je met behulp van het documentmanagementsysteem Grade schoon schip maken in de informatievoorziening rond onze elektrotechnische Assets zoals gelijkrichters, transformatoren, verdelers, switches en kabels. Je vindt de gegevens over deze gereedschappen in uiteenlopende bronnen. Deels in ons documentensysteem Grade zelf, maar verder ook in het centraal archief en de bestanden op diverse servers en computers van allerlei afdelingen (Werkvoorbereiding) en in de persoonlijke mappen van technicians en (maintenance) engineers.


Heb je alles verzameld, dan kun je actief op zoek naar verbeterpunten in de data sets. Zijn van elke asset de manuals en werktekeningen beschikbaar? De certificaten, de manufacturing documenten en andere cruciale informatie? Aansluitend maak je een GAP-analyse plus een plan om de ontbrekende data te verzamelen en te actualiseren.


De volgende stap hangt af van je persoonlijke interesse, je motivatie en de voortgang van het project. Je gaat werken aan het beoordelen en verbeteren van het onderhoudsregime, waarbij het niet op hoeft te houden bij een advisering. Ook het uitvoeren van je eigen adviezen kan een mogelijke stap zijn, om te komen tot een integrale long term maintenance planning voor de Elektrotechnische assets. Maar goed, dan hebben we het over projecten voor de langere termijn, dus tegen die tijd ben je misschien al in dienst als dé specialist van Nouryon in technical data management, of assets, of maintenance planning, of… wie weet?

Job Requirements

Jouw achtergrond

• Laatstejaars HBO of WO Elektrotechniek;
• Verstand en begrip van technisch documentbeheer;
• Eigen visie op rationele, data based onderhoudsplanning;
• Leergierig, ondernemend, taalvaardig, vasthoudend;
• Een beetje eigenwijs mag, flexibiliteit en een open blik moeten.


Ons aanbod
Het verhaal hierboven spreekt eigenlijk al voor zich. Je krijgt de kans om vanuit een centrale plek met een heldere opdracht alle hoeken en gaten van ons chemische productiebedrijf te doorzoeken op relevante informatie, waarbij je iedereen lastige vragen mag stellen. Zo ontwikkel je je gaandeweg tot dé expert op het gebied van Elektotechnische Assets en de beheerder van alle informatie die wie dan ook maar nodig kan hebben. Wij gaan je actief ondersteunen in deze klus, en hopen ook na jouw stage-opdracht nog jarenlang plezier te hebben van onze investering in jouw carrière.


Jouw reactie
Voor meer informatie neem je contact op met Kimberley Slikboer, Management Assistant Learning & Development, kimberley.slikboer@Nouryon.com. We verwelkomen je online sollicitatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.


 *LI-RSD

Vacancy data
Closing date
30 Aug 2019
Vacancy number
190002NR
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
South Holland
Site
Rotterdam
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Bepaalde tijd

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.