Customer Service Representative - Duits

Full-time, Industrial Chemicals

Gelderland, Netherlands Apply Now Apply until: 4 Aug 2019

Responsibility

Heb jij ervaring met en visie op moderne customer service processen en kun je onze sales operations op het hoge niveau brengen en houden dat onze klanten verdienen?


De business unit Industrial Chemicals van Nouryon produceert en verkoopt wereldwijd miljoenen tonnen grondstoffen en halffabricaten voor de chemische industrie. Van bulkzout voor de eigen chloorfabrieken via hulpstoffen voor de industrie tot de bekende potjes Jozo consumptiezout.


Een zeer complex geheel van processen, in de productie, maar net zo goed in verkoop en logistiek. Wij opereren in de top van de markt, van Botlek tot Shanghai.


Binnen Sales Operations streven diverse teams van de centrale afdeling Customer Service naar perfectie in het opnemen, verzamelen, verzenden en factureren van bestellingen uit de hele wereld. Een boeiende werkomgeving voor een HBO'er met relevante ervaring die een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze kwaliteit in de functie van
Customer Service Representative
Je wordt lid van een gevarieerd samengesteld team van circa 12 collega's die samen vanuit Arnhem een vaste groep klanten bedienen.Het werk bestaat uit het opnemen van orders die deels per telefoon maar steeds vaker per mail of via digitale bestelformulieren binnen komen. Je bent verantwoordelijk voor het accuraat invoeren van de producten, hoeveelheden, besteldata, vervoerswijze en nog veel meer variabelen. Vervolgens bewaak je de afwikkeling van het order- en leveringsproces tot en met de facturatie en betaling. Bij problemen of speciale omstandigheden in dit 'order to cash'-proces neem je contact op met de betrokkenen, zoals Logistiek, Sales en Marketing, Informatie Management, Credit Control en Accounting, externe agenten en transporteurs, en natuurlijk de klanten, voor wie jij hét aanspreekpunt bent.
Wij zoeken nieuwe collega's die enerzijds accuraat werken en het hoofd koel houden om effectief problemen voor klanten op te lossen. Maar die anderzijds ook mee willen denken over continue verbetering van de customer service processen en willen bijdragen aan coaching en ontwikkeling van collega's.

Job Requirements

Jouw kwaliteiten:
• HBO functioneringsniveau met relevante customer support-ervaring, liefst in de chemie;
• Visie op orderprocessen, logistiek, commercieel relatiebeheer en de bereidheid deze te delen;
• Thuis in SAP, MS Office en eventueel andere relevante ICT-systemen
• Uitstekende beheersing Nederlands, Engels en Duits in woord en schrift;
• Zeer klantgericht, gaat voor kwaliteit en stimuleert anderen dit ook te doen.
 
Het betreft een fulltime dienstverband.
 

Wat bieden we je:
Als je onze waarden en ambities deelt, dan bieden we je een boeiende internationale werkomgeving die je vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons pakket arbeidsvoorwaarden bestaat uit een competitief salaris, meer dan 40 vakantiedagen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingsmogelijkheden en interne netwerken ondersteunen je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.


Je reactie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jurge Menting, Customer Service Supervisor via ++31889691886. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 25194221.

Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 190002R8 of gebruik de sollicitatielink.
We zien je reactie graag tegemoet!
Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 *LI-RSD
 

Vacancy data
Closing date
4 Aug 2019
Vacancy number
190002R8
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Gelderland
Site
Arnhem
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Sales
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Full-time
Contract type
Permanent

Open positions in Sales

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.