Operator Delamine

Fulltime, Industrial Chemicals

Groningen, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Papier van theezakjes, koffiepads en tissues, motorolie, verfuitharders (voor bijvoorbeeld windmolens), PUR, pilletjes tegen wagenziekte en diverse veterinaire producten. Al deze producten hebben met elkaar gemeen dat ze ethyleenamine als grondstof kennen.


Delamine, een joint venture van Nouryon en Tosoh Corporation uit Japan, produceert deze ethyleenaminen. Het productieproces is gebaseerd op de omzetting van dichloorethaan met ammoniak. Hierbij wordt ook natronloog van de chloorfabriek gebruikt. Onze productielocatie bestaat uit 60 medewerkers, waarnaast er nog een marketingkantoor in Amersfoort zit.


Voor onze Delamine fabriek zijn wij op zoek naar een Operator voor onze 5-ploegendienst.
Als Operator zullen jouw werkzaamheden bestaande uit taken van de deskoperator en buitenoperator. Als deskoperator zal je de installaties bedienen, controleren en bijsturen vanuit de centrale desk aan de hand van vastgestelde schema’s, proceshandboeken en voorschriften. Als buitenoperator ligt uiteraard je focus op het bedienen, controleren en bijsturen van de installaties in het veld. Hierbij dien je ervoor te zorgen dat de gewenste productiedoelstellingen te realiseren binnen de HSE-randvoorwaarden en de geldende orders. Het proces dient zo efficiënt mogelijk te worden bedreven en afwijkingen dienen te worden gemeld en vastgelegd ten behoeve van correcte opvolging.
 
Wat biedt Nouryon jou?
• Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
• Bruto jaarsalaris afhankelijk van werkervaring tot 44.000 euro;
• Vaste eindejaarsuitkering;
• Ploegen- en verloftoeslag;
• Interessante pensioenregeling;
Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Door jouw bijdrage help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

Job Requirements

Wat neem jij als Operator mee?
• Minimaal VAPRO B met bij voorkeur kennis van chemische processen en QHSE;
• Bij voorkeur met 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving, zowel in de controlekamer als in de plant;
• Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit;
• Accuraat, veiligheidsbesef en een teamplayer.
• Goede kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal. 
Overigens staan wij ook altijd open voor sollicitaties van minder ervaren operators, die wij graag helpen zich verder te ontwikkelen.


Solliciteer vandaag nog!
Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, sabrien.abuelhassan@nouryon.com. 
Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com, referentie 190002VA, of gebruik de sollicitatielink.
 
Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing is niet nodig, daar wij onze eigen wervingskanalen gebruiken.
 
*LI-RSD

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
190002VA
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Groningen
Site
Delfzijl
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.