Diepboorder (Workovers)

Fulltime, Industrial Chemicals

Overijssel, Netherlands Apply Now Apply until: 10 Oct 2019

Responsibility

Boren naar zout in Oost-Nederland: technisch interessant en afwisselend werk!
Leergierige, technisch sterke MBO'er die zich wil ontwikkelen tot professional in boorwerkzaamheden bij dé specialist in pekelwinning.


Bij Nouryon in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde fabrieken voor zoutproductie ter wereld, met daarbij een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. 
Wij winnen hier pekel uit steenzout en maken daarvan zout voor de chemische industrie, gladheidsbestrijding en menselijke en dierlijke consumptie. 
Voor de versterking van de teams die op het boorterrein bij Hengelo de boringen onderhouden en repareren zijn wij op zoek naar jou! 
Met een technisch, oplossingsgericht inzicht en een goede fysieke conditie die zich met onze ondersteuning wil specialiseren in een vak met toekomst kun je bij ons starten als


(Leerling) Diepboorder in de reparatieploegen (workovers)


In deze functie ga jij meewerken aan het voorbereiden, uitvoeren en repareren van boringen en ben jij ook verantwoordelijk voor het onderhouden van boorinstallaties en gereedschappen. 
Het boorwerk begint met het opbouwen van boorinstallaties. Je werkt mee aan het aanbrengen van de hydraulische koppeling met de pompwagen en de draaitafel en de daarbij behorende elektrische aansluitingen en aardingen. Je controleert de veiligheid van de installaties aan de hand van een checklist voor onder meer het oliepeil, de aardlekschakelaars en de drukbeveiliging. 
Tijdens het proces houd je de pompdruk en de beiteldruk in de gaten en aan het einde van de reparatie werk je mee aan de verplaatsing van de hele installatie. 
Ook het bijhouden van de technische administratie behoort tot jouw werkzaamheden. 
Je werkt met zwaar materieel in de buitenlucht op ruw en oneffen terrein, in alle seizoenen, weer of geen weer. 
Bij dit alles moet je zeer scherp letten op naleving van alle veiligheids- en milieuregels en nauwgezet de voorschriften en instructies volgen.
Het behoort tot de mogelijkheden dat je op enig moment ingezet gaat worden bij de boorploegen die nieuwbouwboringen of abandonments uitvoeren.


De reparatieploegen werken in dagdienst.
De boorploegen werken dag en nacht in drie ploegen, vijf dagen per week. In de toekomst kan dit eventueel zeven dagen per week worden. Job Requirements

Welke kwaliteiten bezit jij?
• Minimaal een MBO 2 -opleiding Wtb, operationele techniek, mechatronica en bereid deze af te ronden naar een MBO 3 niveau in een BBL-constructie; MBO 3 is een pre.
• Bereid diverse functiegerichte opleidingen te volgen, eventueel ook voor hydrauliek en/of pneumatiek;
• Goede fysieke conditie en groot veiligheids- en milieubewustzijn;
• Je hebt een rijbewijs B(E) en liefst ook CE en kunt werken met MS-Office;
• Bij voorkeur spreek je Engels & Duits.


Wat biedt Nouryon jou?
Je krijgt de kans in te stappen in een interessant vakgebied, waarin je in een hecht en professioneel team meewerkt aan de winning van de grondstof pekel, de basis voor de zoutproductie bij een van de wereldmarktleiders op dit gebied. 
We bieden je een jaarcontract aan, eventueel gekoppeld aan een MBO-opleiding met goede doorgroeimogelijkheden. 
Bij gebleken geschiktheid en een goede ontwikkeling behoort een vast dienstverband op termijn zeker tot de mogelijkheden. 
Naast een salaris afhankelijk van jouw werkervaring bieden wij jou prima secundaire arbeidsvoorwaarden als 43 vakantiedagen.


Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, sabrien.abuelhassan@nouryon.com  (telefoon 026-3665544).
Je sollicitatie met CV ontvangen wij graag via onze online vacaturebank op www.nouryon.nl/careers, referentie 1900038L.


Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure. *LI-RSD


Vacancy data
Closing date
10 Oct 2019
Vacancy number
1900038L
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Overijssel
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Onbepaalde tijd

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.