HR IT Specialist

Fulltime, Human Resources

Gelderland, Netherlands Apply Now Apply until: 29 Sep 2019

Responsibility

De afdeling HR Operations bestaat uit totaal 25  medewerkers en is vanuit Arnhem en Keulen verantwoordelijk voor de uitvoering van alle administratieve HR processen binnen Nouryon in Nederland.en Duitsland Hiernaast hebben zij een proactieve adviserende rol richting medewerkers, managers en HR collega’s. Binnen de afdeling HR Operations zijn verschillende functies vertegenwoordigd, naast medewerkers Front- en Backoffice zijn er diverse specialisten en payroll experts werkzaam. 


In dit team zoeken we een
HR IT Specialist Fulltime


In deze functie rapporteer je aan de HR Operations Manager Nederland en Duitsland


Nouryon is onlangs overgegaan op SAP SuccessFactors. In deze rol als HR IT Specialist ben je Regional Key User voor deze applicatie, draag je verbeteringen aan en ben je eerste aanspreekpunt voor technische issues. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor training en ondersteuning van je HR Operations collega’s als het gaat om globale en lokale applicaties. Je neemt deel aan internationale HR IT projecten zoals de implementatie van het nieuwe salarissysteem en de implementatie van het nieuwe Tijdsregistratiesysteem. Je neemt deel aan user acceptance testen en regressie testen en ondersteunt de gebruikers bij de implementatie van de nieuwe systemen. Je bent werkzaam in een internationale omgeving dus we zoeken een uitstekende communicator in Engels en Duits aangezien je focus ligt op ondersteuning aan het Duitse team.

Job Requirements

Jouw kwaliteiten:
• Je beschikt over een afgeronde  opleiding op HBO niveau
• Je voelt je thuis in een Internationale commerciële omgeving
• Je beschikt over een hoge IT affiniteit
• Je hebt ervaring opgedaan op het gebied van HR processen
• Een uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal
• Goede MS-Office kennis
• Kennis van HR/payroll systemen (SAP), het is een pre als je bekend bent met Succesfactors
Je bent bereid om op frequente basis in Keulen te werken om lokaal het team te ondersteunen (gemiddeld 1 a 2 dagen per week)
• Je denkt in oplossingen
• Je hebt een dienstverlenend karakter en staat stevig in je schoenen
• Je bent in staat het grotere geheel te overzien en je beschikt over een frisse blik


Wat bieden we je:
Nouryon biedt jou een aanstelling voor 1 jaar. Als je onze waarden en ambities deelt, dan bieden we je een boeiende internationale werkomgeving die je vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons pakket arbeidsvoorwaarden bestaat uit een competitief salaris, meer dan 40 vakantiedagen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingsmogelijkheden en interne netwerken ondersteunen je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.


Je reactie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pim Stevens, HR Operations Manager Nederland en Duitsland op +31(0)6 11429986. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 25194221.
Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 190003W7 of gebruik de sollicitatielink.
We zien je reactie graag tegemoet!


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 *LI-RSD

Vacancy data
Closing date
29 Sep 2019
Vacancy number
190003W7
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
Gelderland
Site
Arnhem
Business unit
Human Resources
Job characteristics
Job family
Human Resources
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Bepaalde tijd

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op onze essentiële chemie voor de productie van dagelijkse producten als papier, kunststoffen, bouwmaterialen, levensmiddelen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten. Door voort te bouwen op onze bijna 400-jarige geschiedenis en door de toewijding van onze 10.000 medewerkers en ons gezamenlijke inzet voor bedrijfsgroei, sterke financiële positie, veiligheid, duurzaamheid en innovatie, is een bedrijf van wereldklasse ontstaan en hebben we nauwe samenwerkingen met onze klanten opgebouwd. We zijn actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Ons portfolio omvat toonaangevende merken als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.