Shift Operator Steam Central

Fulltime, Integrated Supply Chain

Sundsvall, Sweden Apply Now Apply until: 13 Dec 2021

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Om tjänsten
Som operatör ansvarar du för all media transport gällande ånga, gaser, vatten och luft, mellan de fabriksenheter som ingår i Site Stockvik.
Då du arbetar ensam är det av stor vikt att du klarar av ensamarbete samt kan fatta beslut på egen hand. Du har under dagtid hjälp av tekniker och produktionsingenjör. Under övrig tid finns dessa befattningar behjälpliga via beredskapsarbete.
I tjänsten ingår det att utföra underhållskontroller och löpande underhåll, att utföra felsökning och rapportera avvikelser i underhållssystemet, utföra vattenreningsbehandling och provtagning, att medverka vid avställningar, driftprov och besiktningar.

Du ska även hantera portvakt och jourlistor utanför ordinarie tid för bemanning, samt hantera bevakning av ensamarbetslarm inom fabriksområdet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
  • Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
  • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
  • Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
  • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning


Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser. 


Kvalifikationer

  • Minst 2 års yrkesinriktad eftergymnasial utbildning mot drifttekniker, processtekniker eller liknande. 
  • God vana av att rapportera in i produktionssystem samt kännedom om vårt underhållssystem, SAP, är meriterande
  • Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
  • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
  • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt


Som person är du lugn och stabil. Du har ett stort engagemang, är nyfiken och har lätt för att se helheter. Du har god slutledningsförmåga. 

Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, 
internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald. 

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Söderberg, Shift Supervisor, +46 70 604 57 44
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, +46730943893

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

För fackliga frågor: 
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.  

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 
Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

Vacancy data
Closing date
13 Dec 2021
Vacancy number
N0005195
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Sundsvall
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.