Portfolio and Documentation Specialist

Fulltime, Integrated Supply Chain

Aanekoski, Finland Apply Now Apply until: 10 Jul 2022

Haluatko olla mukana tekemässä ihmisten arkea helpommaksi ympäri maailmaa? Saatat tietämättäsi kohdata tuotteemme arkisissa askareissa joka päivä esimerkiksi syödessä, juodessa, sanomalehteä lukiessa, matkapuhelinta käyttäessä sekä monessa muussa yhteydessä. Yhteisellä sitoutumisella innovaatioihin, kestävyyteen ja turvallisuuteen työntekijämme työskentelevät päivittäin kestävän tulevaisuuden puolesta.

 

Keitä olemme?

 

Olemme johtava maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja. Lähes 400 vuoden historiamme yhdessä 10 000 työlleen omistautuneen työntekijän kanssa ovat luoneet maailmanluokan yhtiön ja muodostaneet vahvoja kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Olemme sitoutuneet liiketoiminnan kasvuun, vahvaan taloudelliseen tulokseen, turvallisuuteen, kestävyyteen ja innovointiin. Yritykset ympäri maailmaa luottavat päivittäin yhtiömme tuotteisiin ja käyttävät niitä esim. paperin, muovien, rakennusmateriaalien, elintarvikkeiden, lääkkeiden ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistuksessa. Suomessa tuotantolaitokset sijaitsevat Oulussa ja Äänekoskella.

 

Nouryon Chemicals Finland Äänekoskella tuottaa karboksimetyyliselluloosaa (CMC). Tämä maailman suurin CMC tehdas on ollut toiminnassa yli 70-vuotta. Tuotamme raaka-aineita mm. metsäteollisuuden ja ympäristöhuollon, paperin- ja kartonginvalmistukseen sekä kaivos-, pesuaine- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

 

Toimimme yli 80 maassa ympäri maailmaa, ja alan johtavia tuotemerkkejämme ovat Finnfix, Eka, Dissolvine, Trigonox ja Berol. Käy verkkosivuillamme: https://www.nouryon.com/
 

 

Haemme Äänekosken tehtaan PQC organisaatioon Documentation Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  


Documentation Specialistin tehtäviin kuuluu koko osaston dokumenttien kehitys ja hallinnointi mm. projektidokumentaatio, tekninen prosessidokumentaatio ja johtamisjärjestelmien dokumentaatio. Tehtäviin kuuluu myös koko tehtaan muutoksenhallintasysteemin (MOC) koordinointia sekä muutoksenhallintaan liittyvä paikallinen tukitoiminta. 


Arvostamme kokemusta ja näkemystä teknologioista ja järjestelmistä, mutta tärkeää on myös yhteistyökyky ja palveluhenki, koska tulet olemaan yhteydessä laajasti eri osastojen henkilöiden kanssa.  


Odotamme hakijalta:
•    Useamman vuoden kokemusta dokumenttien hallinnasta ja erilaisista tietojärjestelmistä (esim. SAP, Enablon, Sharepoint, M-files)
•    Microsoft 365 ympäristön hallinta
•    Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
•    Kokemus projektityöstä katsotaan eduksi

 

Olet joustava, oma-aloitteinen ja työskentelet aina työturvallisuus edellä ja työsi jälki on laadukasta. 

 

Tarjoamme Sinulle mielekästä ja monimuotoista tekemistä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi.

 

Lisätietoja

Tehtävästä lisätietoja sinulle antaa PQC Manager Oliver Ruppert 040 759 3105 oliver.ruppert@nouryon.com 

Rekrytointiprosessista ja hakemuksista lisätietoja antaa HRBP Sari Vertanen sari.vertanen@nouryon.com.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen www.nouryon.com/career, liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.  Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku on auki 8.7.2022 saakka.

 

Valittavalle henkilölle suoritetaan huumausainetestaus sekä turvallisuusselvitys yhtiön ohjeiden ja turvallisuusselvityslain mukaisesti. Nouryon Chemicals Finland Oy on savuton ja nuuskaton tehdas.

 

Miksi liittyä meihin? Oletko intohimoinen kestävyydestä, innovaatioista, turvallisuudesta ja yhteistyöstä? Haluatko kasvaa yhdessä yrityksen kanssa, joka on tulevaisuuteen suuntautuva ja parantaa jatkuvasti toimintaansa? Työntekijöillämme on ideoita kestävän tulevaisuuden rakentamisesta sekä halu ja into toteuttaa niitä. He uskovat, että pitkäaikaisten suhteiden luominen ja rehellisyys ovat menestyksen avaimia. Jos tämä kuvaa myös sinua, autamme mielellämme Sinua toiveesi toteuttamisessa.

 

Odotamme hakemustasi!

 

 

Seuraa meitä LinkedInissä ja Facebookissa, niin saat säännöllisesti tietoa meillä avautuvista uusista työtehtävistä sekä hienoja tarinoita saavutuksistamme.

 

  

Vacancy data
Closing date
10 Jul 2022
Vacancy number
N0006976
Organization
Continent
Europe
Country
Finland
Site
Aanekoski
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Finland

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.