HR data/system Specialist

Fulltime, Human Resources

Amsterdam, Netherlands Apply Now Apply until: 9 Sep 2022

Heb je een achtergrond in HR (data/analytisch) en wil je je specialiseren in specifieke HR systemen? Vind je het leuk om je bezig te houden met de werking en optimalisatie van HR systemen, waaronder tijdsregistratie (Kronos)? En wil je een bijdrage leveren aan het continue verbeteren van de service? Dan zijn wij op zoek naar jou:
 
HR Specialist
Fulltime, Amsterdam
Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld:  EUR 46.000 – 64.000

Jouw uitdaging als HR Specialist
Je bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het functioneel beheer van onze HR systemen op het gebied van verlofregistratie en ziekteverzuim. De functie vereist een combinatie van systeemkennis als wel kennis van de beleids- en cao-regelingen die in het systeem verwerkt zijn. Zo schakel je in deze functie met de leverancier voor verbetering & onderhoud maar zorg je ook dat je HR collega’s in staat zijn met de systemen te werken. Ook ga je je bezig houden met rapportering aan diverse interne stakeholders. Je draagt bij aan verbeter-projecten en werkt daarmee dagelijks aan de optimalisatie van onze dienstverlening.

Meer info over HR Operations bij Nouryon
HR Operations Nederland heeft een team van circa 6 mensen en werkt vanuit de locatie in Amsterdam. Het Service Delivery team is verantwoordelijk voor alle mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Voor complexere vraagstukken op het vlak van arbeidsvoorwaarden, payroll, ziekteverzuim en systemen is er een nauwe samenwerking met het team van HR specialisten.
In deze rol zal je ook samenwerken met het global team, o.a. de solution architect om de problematiek en bevindingen te bespreken. Ook in het kader van sharing best practices is er contact met HR collega’s in andere landen. 

Heb jij het in huis?
Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve mindset die HR data begrijpt. Je hebt bij voorkeur een analytische kijk, wil je graag specialiseren of je bent al HR system specialist. Je hebt daarvoor ervaring opgedaan in een shared service center van een grotere, internationale organisatie. Zowel de Nederlandse als Engelse taal is geen probleem voor je in het zakelijk gebruik en je werkt goed samen in de HR keten. 

Dit kun jij van ons verwachten
Een uitdagende nieuwe functie waarin je zorgt voor het functioneel beheer & verbeteringen in onze processen. Onze afdeling is volop in een transformatie proces waarin de focus ligt op het verder digitaliseren en automatiseren van onze HR processen. Een mooi proces waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren!

Daarnaast bieden wij je het volgende:
•    Vast contract met twee maanden proeftijd;
•    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 46.000 – 64.000;
•    35 vakantiedagen;
•    Incentive
•    Uitstekende pensioenregeling;
•    Doorgroeimogelijkheden.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als HR Specialist? 
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Job Sponselee, Recruiter, job.sponselee@nouryon.com 
 
Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
9 Sep 2022
Vacancy number
N0006963
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Amsterdam
Business
Human Resources
Job characteristics
Job family
Human Resources
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Human Resources

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.