Run Plant technoloog

Fulltime, -

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 3 Oct 2022

 

Als Run Plant Technoloog ben je de linking pin tussen technologie en produktie met een hoge mate van flexibiliteit. Je zult bijna elke dag met iets anders bezig zijn. Er is veel vrijheid om zaken uit te zoeken. Het is een echte ‘ad hoc’ functie met veel verschillende issues die je aan kan pakken. Je bent in staat om snel te handelen zonder de ‘people- en process safety’ uit het oog te verliezen. Herkenbaar? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Run Plant Technoloog
Fulltime, Delfzijl
Salaris per maand: 3600 – 4900 euro bruto
, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Een doorsnee dag uit het leven van een Run Plant Technoloog

Tussen 8:00 en 8:30

De start van je dag, een kopje koffie en tijd om de e-mail te lezen.

8:30

In de ochtend gebruik je veelal de tijd om het wachtboek te lezen van de afgelopen 24 uur en de KPI’s en procesdata bekijken.

9:00

Hierna begin je met de voorbereiding op het ochtendoverleg, is er ruimte om (kleinere) actiepunten uit te voeren, laatste controles te doen of om procesdata gedetailleerder te bekijken. Het in kaart brengen van mogelijke knelpunten in het proces hoort hier ook bij, zodat hiervoor een actie afgesproken kan worden in het ochtendoverleg.

10:00

TPM overleg (1x per dag): het ochtendoverleg tussen productie, technische dienst en technologie. Hierin overleg je de afgelopen en komende 24 uur samen met de productieassistent, wachtchef, coördinator technische dienst, maintenance engineer en proces engineer. Tijdens dit overleg worden de acties afgestemd die nodig zijn om het proces te bedrijven op de gewenste manier. Ook worden afwijkingen en mogelijke knelpunten van het proces besproken.

11:00

Tijd voor de uitvoer of het uitzetten van de acties vanuit het ochtendoverleg. Of deze tijd wordt gebruikt voor andere wekelijkse taken zoals bijvoorbeeld het voorbereiden van probleemoplossingen, het verwerken van kwaliteitsklachten van klanten of het uitzoeken van (kleinere) milieu incidenten.

12:00

Lunch

Tussen 12:30 en 13:00

In de middag is er over het algemeen tijd voor het uitvoeren van grotere acties of een breder overleg. Zo neem je deel aan de overleggen:

 • Weekoverleg (1x per week)

Hierin worden de langere termijn actiepunten besproken met productie, technische dienst en technologie. In tegenstelling tot het ochtendoverleg wordt er nu gekeken naar de productie en het proces van de afgelopen week en de komende week. In additie op het ochtendoverleg schuiven ook de expeditie, proces control, de veiligheidskundige en de managers van productie en technische dienst aan bij dit overleg.

 • Productie-Techniek overleg (1x per maand)

Een overleg tussen productie en de technische dienst, waar de lang lopende issues worden besproken. De focus ligt hier ook op verschillende onderwerpen zoals probleemoplossingen en storingsrapporten.

 • Productie informatie overleg (1x per maand)

Informatief overleg met de afdeling productie waarbij alle 5 wachtchefs, de productieassistent en de expeditie ook aanschuift. Hier worden o.a. de markt, personeelszaken en lang lopende onderwerpen besproken.

Andere zaken waar je in de middag tijd aan besteedt zijn over het algemeen het uitvoeren van probleem oplossingen (root cause analysis), het opstellen van milieu rapporten of het verder zoeken naar knelpunten in het proces en voort te borduren op de gestarte acties van de ochtend.

16:00

Aan het einde van de dag kijk je vaak nog even naar de planning voor de volgende  dag, kijk je vaak nog even hoe het proces er bij staat en is er ruimte om een laatste aansturing te doen voor het productieproces.

Tussen 16:30 en 17:00

Vertrek richting huis, met een voldaan gevoel want je hebt samen met je collega’s weer veel werk verzet om de plant veilig draaiende te houden.

 

Nouryon Delfzijl
Nouryon staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ongeveer 400 professionals, inclusief de joint venture Delamine, produceert, verwerkt en distribueert Nouryon in Delfzijl zout, energie, utilities, chloor en van chloor afgeleide producten.

Delamine
Delamine in Delfzijl is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water. Zie ook www.delamine.com.

Heb jij het in huis?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding Proces Engineering / Chemische Technologie /  Physische Natuurwetenschappen op HBO of WO niveau. We nodigen ook starters uit te solliciteren.
 • Je bent analytisch, je bent in staat om academische vraagstukken te vertalen naar de werkvloer.
 • Je bent een uitstekend communicator vanwege de vele contacten met collega’s uit de producktie, engineering, je werkt nauw samen met de Produktie Assistent.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.
   

Dit kun jij van ons verwachten
Als Run Plant Technoloog heb je een brede functie met veel verschillende uitdagingen. Daarbij bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden.

 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 47.000 – 64.000 euro bruto per jaar exclusief toeslagen; Voor starters op de arbeidsmarkt hebben wij andere startsalarissen voor HBO en WO;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Diverse voordelige personeelsregelingen;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleiding en on the job.
   

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Run Plant Technoloog?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, paul.meester1@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

 

 

Vacancy data
Closing date
3 Oct 2022
Vacancy number
N0007155
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
-
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.