Maintenance & Reliability Engineer

Fulltime, Integrated Supply Chain

Herkenbosch, Netherlands Apply Now Apply until: 3 Oct 2022

Ben jij leergierig, proactief en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen een dynamische omgeving? Vind je het interessant om in problemen te duiken en indien nodig samen met een team van experts met oplossingen te komen? Wil jij vanuit een langetermijnvisie bijdragen aan de kwaliteit van de maintenance-processen en het optimaliseren van de integriteit en betrouwbaarheid van onze installatie? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Maintenance & Reliability Engineer (Werktuigbouw)
Fulltime, Herkenbosch, Limburg
Salaris bruto per maand: 4000 – 6.000 EUR afhankelijk van ervaring


Jouw uitdaging als Maintenance & Reliability Engineer
Als Maintenance & Reliability Engineer word je medeverantwoordelijk voor de goede werking en de integriteit van de technische installaties. Je zet onderhoudsprogramma’s op inclusief passende analyses en effectieve follow-up. Je krijgt vragen vanuit het veld die uiteenlopen van welke materialen dienen te worden toegepast tot problemen waarbij de standaarddocumentatie niet toereikend is. Je gaat dan ook op zoek naar de oplossing en hebt een rijk team aan experts die je daarbij kunnen helpen. Verder draag je bij aan de kwaliteit van het onderhoudswerk op de (middel)lange termijn, onder meer door studies uit te voeren naar storingsfrequentie, onderhoudskosten en –methodieken en restlevensduurbepalingen. Je bent bekend met root cause analyses, continuous improvement en project management. Hierdoor is geen dag hetzelfde, werk je in een dynamische omgeving en krijg je de mogelijkheid om nieuwe kennis en ervaringen op te doen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere
Het signaleren van kansen tot verbetering en ontwikkelen van concrete initiatieven om deze te verzilveren in het kader van ‘continuous improvement’. Je hebt grote interesse in moderne ‘asset management’ technieken.
Je neemt deel aan of faciliteert ‘root cause problem solving’ sessies en je weet de uitkomsten van deze sessies te vertalen naar onderhoudsplannen of wijzigingen.

Jij wordt als Maintenance & Reliability Engineer eigenaar van al het preventieve onderhoud. Je mag budget aanvragen om (Maintenance) projecten uit te laten voeren. Als Maintenance & Reliability Engineer rapporteer je aan de Maintenance Manager die voorheen deze functie had. Bij zijn afwezigheid vervang je hem. Je komt terecht in een team van 20 ervaren technici uit verschillende disciplines. Andere stakeholders zijn uitvoerend onderhoud, productie, procestechnologie, QHSE, Finance & Control en ingenieursbureaus.

Heb jij het in huis?
- Jij hebt goede analytische vaardigheden en zowel project- als people skills. Je maakt makkelijk contacten. Je bent kritisch, risicobewust, ondernemend en je wilt het beste uit de fabriek halen.
- Je hebt kennis en ervaring van continuous imrovement technieken zoals Lean, Six Sigma of andere C.I. methodieken.
- Je hebt kennis van SAP Plant Maintenance Module of vergelijkbare onderhoudsmanagement systemen
- HBO/WO-niveau richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar; Voor een HBO’r vijf of meer jaar ervaring in maintenance of reliability engineering, voor een WO’r kan dit een mooie startfunctie zijn.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Dit kun jij van ons verwachten
Wij bieden de volgende arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij Nouryon alle ruimte voor het toepassen en uitbreiden van je expertise in maintenance- en reliability engineering. Je bent breed betrokken bij allerlei OPEX en CAPEX projecten, dus je hebt aardig wat variatie in je werk. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling actief, en onze internationale organisatie biedt op termijn doorgroeikansen. Zo is de vorige Maintenance & Reliability Engineer gepromoveerd naar de functie van Maintenance Manager!

- Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

- Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: EURO 52.000- 77.800 per jaar;

- 35 vakantie- en verlofdagen;

- Aantrekkelijk bonusregeling met een targetpercentage van 8%;

- Uitstekende pensioenregeling

- Diverse personeelsvoordelen zoals korting op verzekeren, fietsenplan, fiscale uitruil, bijkopen vakantiedagen.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Maintenance & Reliability Engineer Werktuigbouw?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, paul.meester1@nouryon.com of 06-83708141. Jouw sollicitatie ontvangen we bij voorkeur via de apply now button.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Over Nouryon Herkenbosch
Op de Nouryon locatie in Herkenbosch (132 medewerkers) produceren we Chelaten en micronutriënten in een volcontinurooster. Dit vormt de basis van meer dan 100 producten welke onder andere worden toegepast in industriële en huishoudelijke reiniging, landbouw,  persoonlijke verzorging en voedselconservering. Net als op al onze locaties is veiligheid een nummer 1 prioriteit. Recentelijk is een nieuwe moderne produktielijn gebouwd die momenteel in de opstartfase is.

Vacancy data
Closing date
3 Oct 2022
Vacancy number
N0007304
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Herkenbosch
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.