Productie Assistent

Fulltime

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Ben jij graag ‘de spin spin in het web’ en heb je goede communicatieve vaardigheden om met alle belanghebbende efficient overleg te voeren? Wil je operationeel verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van de productie afdeling? Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou.

Productie Assistent
Fulltime, Delfzijl, Chemiepark
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 53.000 – 78.000

Een dag uit het leven van de Productie Assistent

07:30 – 08:00    Overleg met Technische Dienst
Bij dit overleg zijn de senior Werktuigbouw en Electrical / Instrumentatie monteurs aanwezig, maar ook de werkvoorbereiding en de teamlead Technische Dienst. Het doel van dit overleg is het bespreken van nieuwe notificaties en de juiste prioriteiten stelling en dat heeft impact op de reeds gemaakte planning.

08:00 – 10:00   
Voorbereiden op TPM (Technology, Productie & Maintenance), lezen van de wachtverslagen, doornemen van de fabriek in het ‘Processbook’ en problemen in de fabriek analyseren.


10:00-11:00  TPM overleg
De productie assistent is de voorzitter van de dagelijkse TPM meeting, hij zal moeten zorgen voor een gestructureerd overleg. In deze vergadering komen zaken aan de orde als HSE (Health, Safety 7 Environment), afwijkingen, proces safety events. Ook de technische staat van de fabriek alsmede de ‘key parameters’ van de fabriek komen ter sprake. Als laatste de actielijst bijwerken en de voortgang bewaken.

11:00-12:00 MOC overleg
Samen met andere stakeholders zoals: MOC (Management of Change) coordinator, Project portfolio manager, construction manager, maintenance engineers en displince engineers een overleg over de ingediende voorstellen.

12:00-12:30    Lunch
Wandelen met collega’s.

12:30-13:30    Uitzoekwerk voor de Technische Dienst
Wat kan wanneer ingepland worden voor reparatie dan wel preventief onderhoud. Is het mogelijk om de werkzaamheden tijdens bedrijf uit te voeren of moet de fabriek hiervoor stil liggen? Hoe kan de installatie het beste opgeleverd worden?

13:30-14:30 Sales overleg
Samen met Sales Manager en de Productie Manager zal besproken worden welke aan welke productmix de komende periode behoefte en hoe we gaan dat realiseren.

14:30-15:30  Administratie
Ook dit is een onderdeel van de werkzaamheden. Zorg dragen voor een goede verslaglegging .

15:30-15:45  Wachtchef overleg
Hier zal besproken worden wat er op de planning stond voor de afgelopen dag. Is dat allemaal gereed gekomen, indien het antwoord nee is, waarom niet, wat kunnen we daar van leren. Daarnaast zal de planning voor de dag erop doorgenomen worden.

15:45-16:00   Afronding

Delamine Delfzijl
Delamine B.V. is een bedrijf dat Ethyleenamines produceert volgens het EDC productieproces. Delamine produceert en verkoopt de gehele reeks van Ethyleenamines. De productielocatie staat in Farmsum (Delfzijl) en het hoofdkantoor in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales, Customer Service & Logistics en Accounting & Control. Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders.

Heb jij het in huis?
Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie ben je in het bezit van een afgeronde opleiding MBO / HBO Chemische Techniek of Algemeen Operationele Techniek. Verder heb je enkele van de volgende competenties: Resultaatgericht, Servicegericht (klantgericht), Initiatiefnemer, Kwaliteitsgericht, Innovatief, Teamworker, Open, eerlijk en betrouwbaar.

Naast Nederlands heb je ook een goede beheersing van het Engels

Bij voorkeur heb je ervaring of interesse in: Productie van bulk (of speciaal) chemicaliën elementaire kennis van: Wm/Wvo-wetgeving, SAP, Excel/Word

Dit kun jij van ons verwachten
• Een vaste aanstelling met een proeftijd van 2 maanden
• Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld op basis van werkervaring tussen: EUR 53.000 en 78.000
• 35 vakantiedagen;
• Aantrekkelijke bonusregeling;
• Uitstekende pensioenregeling;

Om je verder te ontwikkelen om bieden we de mogelijkheid van het volgen van opleidingen en trainingen.

Wil jij graag de stap maken naar Productie Assistent bij Delamine?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functiespecifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Paul Meester,  paul.meester1@nouryon.com.

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0008222
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.