Proces operator Industrial Salt

Fulltime, Industrial Chemicals

., Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Initiatiefrijke, kritische en risicobewuste operators vinden mooi werk en groeikansen in Hengelo.

 

Met VAPRO-C of AOT kun je heel ver komen in onze zoutfabriek met warmtekrachtcentrale. Afwisselend, verantwoordelijk werk in de productie van 'het witte goud'.

 

Onze chemische producten zijn onmisbaar in industriële processen, als basis voor ontelbare producten die ons dagelijks leven verrijken. Zo produceert ons zoutbedrijf in Nederland en Denemarken hoogwaardig elektrolysezout voor de chemische industrie, strooizout voor de verkeersveiligheid en verschillende gedroogde en gezeefde zoutspecialiteiten. Ons succes is gebaseerd op hoge capaciteit en kwaliteit, betrouwbare service, lage kosten en continue innovatie.
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van onze zoutfabrieken, met ook een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. In dit continubedrijf verwerken wij ruwe pekel tot zout voor uiteenlopende toepassingen, waaronder consumptie door mens en dier.

 

Als gevolg van pensioneringen en doorgroei naar andere functies ontstaan bij het zout- en energiebedrijf meerdere vacatures voor

 

Proces operator Industrial Salt

 

Na een inwerk/opleiding periode ga je in 5-ploegendienst zelfstandig onze installaties bedienen. Je controleert en regelt het productieproces volgens de voorschriften, waarbij je kunt rekenen op de steun van ervaren collega's. Bij (dreigende) storingen probeer je deze te voorkomen of op te lossen via het bedieningspaneel. Als dat niet lukt, maak je in overleg met de Shift Manager de installatie gereed zodat de technische dienst er goed en veilig aan kan werken. Aansluitend start je de installatie ook weer op.
Samenwerken is heel belangrijk. Je registreert de procesgegevens en rapporteert (mondeling en schriftelijk) over je bevindingen, en je overlegt over bijzonderheden en aanpassingen met collega's en leiding. Je rapporteert aan de Site Shift Manager en onderhoudt contacten met directe collega's, de Technische Dienst, het Laboratorium en Operators van andere plants op de site in Hengelo. Interessant is ook je deelname aan projecten. Als ervaringsdeskundige krijg je een belangrijk rol bij het verbeteren van processen, werkwijzen en voorschriften. Waarbij jij overigens best het initiatief mag nemen. Graag zelfs!

 

Wat breng je mee
• afgeronde opleiding VAPRO-C voor Procesoperator/MBO Procestechniek of afgeronde AOT-opleiding;
• zeer risico- en milieubewust, fanatiek op het gebied van QHSE;
• in bezit van BHV-certificaat of bereid dit te halen;
• stressbestendig, in staat procesmatig te denken en handelen;
• teamspeler met potentie om door groeien naar aansturende functie;
• ervaring in warmtekrachtcentrales of chemie is een pre.Ons aanbod
Met de juiste, kritische en risicobewuste instelling kun je bij Nouryon in Hengelo heel ver komen. Je start als Junior Operator. Zodra je de gehele installatie van of de Salt als de Energieplant, zelfstandig kunt bedienen, word je benoemd tot Site Operator. Vervolgens kun je je nog verder ontwikkelen tot Allround Operator waarbij je uiteindelijk beide installaties zelfstandig bediend. Terwijl je doorgroeit, groeit natuurlijk ook je salaris, vermeerderd met ploegentoeslag.

 

Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31625194221. We kijken uit naar je reactie via onze website www.Nouryon.nl/careers, referentie 127.

 

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0000127
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
.
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.