Werkvoorbereider (Planner) Boorterrein - abandoneringen

Fulltime, Industrial Chemicals

., Netherlands Apply Now Apply until: 18 Nov 2019

Responsibility

Leergierige, technisch sterke MBO'er die zich wil ontwikkelen tot professional in mijnbouwwerkzaamheden bij dé specialist in pekelwinning.

Bij Nouryon in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde fabrieken voor zoutproductie ter wereld, met daarbij een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Wij winnen hier pekel uit steenzout en maken daarvan zout voor de chemische industrie, gladheidsbestrijding en menselijke en dierlijke consumptie. Voor de versterking van de teams die op het boorterrein bij Hengelo de pekellagen aanboren zijn wij op zoek naar jou! Met een technisch, oplossingsgericht inzicht en een goede fysieke conditie die zich met onze ondersteuning wil specialiseren in een vak met toekomst kun je bij ons starten als

Werkvoorbereider (Planner) Boorterrein - abandoneringen

 

In deze functie werk je samen in het team van Asset Management om alle preventieve en correctieve werkzaamheden in het boorterrein voor te bereiden. Je werkzaamheden richten zich specifiek op het abandoneren van niet meer gebruikte zoutcavernes, zodat de uitvoering efficiënt en in één keer goed kan plaatsvinden. Gezien de grote hoeveelheid werkzaamheden die in het boorterrein plaats gaan vinden,  streef je naar optimalisatie, standaardisatie en efficiëntie in je werk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden naar je collega’s, de uitvoerende medewerkers op de werkvloer en andere afdelingen zoals Mining Development & Compliance en Maintenance Engineering. Je hebt ervaring en kennis van mijnbouw werkzaamheden en/of bent leergierig om deze kennis te verkrijgen.


Een ‘ondergrondse’ denkwijze is belangrijk om de benodigde mensen en middelen te kunnen inschatten voor de diverse klussen. Voor de klussen ben je onder meer verantwoordelijk voor de registratie in SAP, aanmaken van werkvergunningen, bestellen van onderdelen en diensten, kitting van onderdelen, afstemming met contractors, afstemming met uitvoerenden op de werkvloer en afstemming met andere afdelingen. Tevens zijn field checks onderdeel van de werkvoorbereiding.

 

Welke kwaliteiten bezit jij?
• Minimaal een MBO 3 -opleiding Wtb, operationele techniek, mechatronica;
• Kennis en kunde in vakgebied verticale Drillings en workovers of leergierige instelling om deze know how eigen te willen maken;
• Bereid diverse functiegerichte opleidingen te volgen;
• Veiligheids- en milieubewustzijn;
• Je hebt een rijbewijs B(E) en kunt werken met MS-Office (voorkeur SAP kennis) ;
• Bij voorkeur spreek je Engels & Duits;
• Technische tekeningen kunnen lezen.

 

Wat biedt Nouryon jou?
Wanneer je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat
- Een uitstekend salaris,
- 44 vakantie- en verlofdagen (bij fulltime dienstverband)
- Een vaste eindejaarsuitkering ter hoogte van een maandsalaris
 
Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En door middel van uitdagende projecten met gelijkgezinde collega’s help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden

 

Je reactie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Grant Cox, Maintenance Manager Boorterrein op +31742443505. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 25194221.
Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie  262 of gebruik de 'Solliciteer' button.
 Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Job Requirements

See text above

Vacancy data
Closing date
18 Nov 2019
Vacancy number
N0000262
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
.
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.