Senior Inspector IVG

Fulltime, Industrial Chemicals

Rotterdam Botlek, Netherlands Apply Now Apply until: 5 Oct 2020

Responsibility

Je bent een een technisch-inhoudelijk vakbekwame, deskundige, sociaal vaardige HBO'er met een geldig SKO certificaat Inspectie- en Keuringsdeskundige level III (of LPI). Je bent als Inspectie- en Keuringsdeskundige level 3 het technisch ‘geweten’ voor de integriteit van onze site Rotterdam. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder! 

Sr. Inspecteur IVG
Fulltime, Rotterdam Botlek
Bruto jaarsalaris: 60.800 – 96.500

Jouw uitdaging als Sr. Inspecteur IVG
Als Inspecteur speel jij een belangrijke rol bij de inspectie van al onze statische installaties en de controle op het inspectieproces van onze Nouryon-fabrieken in Rotterdam. Samen met je collega’s in Hengelo, Delfzijl en Arnhem ben je onderdeel van een landelijk georganiseerde IVG. Je werkt aan een continue verbetering van inspectieprocessen.
•    Je zorgt voor de correcte administratieve verwerking en rapportage van relevante resultaten. 
•    Je draagt bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van onze installaties.
•    Je initieert, stimuleert en draagt uit van een ‘compliance focus en -cultuur on site’, 
•    Je staat in nauw contact met de eindverantwoordelijke Asset Owners en Asset Manager.
•    Je ondersteunt de ontwikkeling en verbetering van locatie-overkoepelende Inspectie gerelateerde processen, ondersteunende faciliteiten en verbindingen met andere management informatiesystemen en -processen. 

Nouryon Rotterdam Botlek
Nouryon Industrial Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën en leveren veel verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit.  Onze industriële chemicaliën zijn in het dagelijks leven terug te vinden, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. In Rotterdam beschikt Nouryon over 4 productiefaciliteiten op 2 verschillende locaties. Dit betreft een Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB), dat chloor, natronloog, bleekloog en waterstof produceert, een Metaal Alkylen Bedrijf (MAE), een Di-Methyl Ether plant dat drijfgrassen produceert en een warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. Er werken ongeveer in totaal ongeveer 300 medewerkers en onze site heeft een spilfunctie in de regio.

Heb je het in huis?
Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig, bestand tegen wisselende werkdruk en gevoel voor verschillende organisatiebelangen. Daarnaast heb je een klantgerichte, pro-actieve instelling en een hoge mate van integriteit. Je bent thuis in actuele Europese normen en Nederlandse wetgeving en tot slot beschik je over de volgende punten:
•    Je beschikt over een technische Bachelor’s Degree (bij voorkeur in werktuigbouwkunde, procestechniek, scheepswerktuigbouw of metaalkunde) aangevuld met een geldige certficering SKO Inspectie- en Keuringsdeskundige level 3 (of LPI).
•    Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als senior inspecteur in de procesindustrie en aantoonbare ervaring in de toepassing van en kennis van toepasbare inspectiemethoden en gerelateerde disciplines;
•    Je bent handig met de verschillende programma’s in het MS Office-pakket;
•    Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit kun jij van ons verwachten
Als Sr. Inspecteur beoefen je een zeer zelfstandige functie binnen een collegiaal en professioneel Competence Team Inspectie, met een hoog expertise niveau. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
•    Vast contract met twee maanden proeftijd.
•    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 60.800 – 96.500;
•    46 vakantie- en verlofdagen;
•    Interessante bonusregeling;
•    Uitstekende pensioenregeling.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Sr. Inspecteur IVG?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij jou graag uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie over het recruitmentproces of over de procedure kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 50 06 17 47.

Vacancy data
Closing date
5 Oct 2020
Vacancy number
N0000490
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Rotterdam Botlek
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.