Senior Inspector IVG

Fulltime, Industrial Chemicals

., Rotterdam Botlek, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Inspectie- en Keuringsdeskundige level 3 als technisch ‘geweten’ voor de integriteit van onze chemische fabrieken.

 

Ervaren inspecteur van drukapparatuur werkt aan continue verbetering van inspectieprocessen in een vooruitstrevend en vooraanstaand bedrijf van basale chemische producten.

 

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, in eindproducten waarbij te denken valt aan, geneesmiddelen, textiel, huishouden, desinfecteermiddelen en vervoersmiddelen. 
Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. 
Nouryon is de grootste Europese producent van hoog zuiver zout door toepassing van vacuüm technieken, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.

 

Op onze locatie Rotterdam beschikt Nouryon over een Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB), dat chloor, natronloog, bleekloog en waterstof produceert, een Metaal Alkylen Bedrijf (MAE) en een warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. 
Voor de Inspectiedienst van de Gebruiker (IvG) binnen het Competence Team Inspectie (CTI) op onze locatie Rotterdam zoeken wij nu een technisch-inhoudelijk vakbekwame, deskundige, sociaal vaardige HBO'er met een geldig SKO certificaat Inspectie- en Keuringsdeskundige level III (of LPI) voor de functie van Senior Inspecteur IvG.

 

Je krijgt een belangrijke rol bij de inspectie van al onze statische installaties en de controle op het inspectieproces van onze Nouryon-fabrieken in Rotterdam. Je werkt samen met de collega’s van Nouryon in Hengelo, Delfzijl en Arnhem in een landelijk georganiseerde IvG. Daarnaast zorg je voor de correcte administratieve verwerking en rapportage van relevante resultaten. Door het initiëren, stimuleren en het uitdragen van een ‘compliancefocus en -cultuur on site’, draag je bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van onze installaties. Je staat hierbij in nauw contact met de eindverantwoordelijke Asset Owners en Asset Manager. Tenslotte ondersteun je de ontwikkeling en verbetering van locatie-overkoepelende Inspectie gerelateerde processen, ondersteunende faciliteiten en verbindingen met andere management informatiesystemen en -processen. Je bent vaardig in het gebruik van digitale werkprocessen.

 

Jouw profiel
• Technische HBO-opleiding (bij voorkeur in werktuigbouwkunde, procestechniek of metaalkunde) aangevuld met een geldige certficering SKO Inspectie- en Keuringsdeskundige level 3 (of LPI);
• Ten minste 10 jaar ervaring als senior inspecteur in de procesindustrie;
• Thuis in de actuele Europese normen en Nederlandse wetgeving;
• Aantoonbare ervaring (ongeveer 15 jaar) in de toepassing van en kennis van toepasbare inspectiemethoden en gerelateerde disciplines;
• Communicatief sterk, sociaal vaardig, bestand tegen wisselende werkdruk en gevoel voor verschillende organisatiebelangen;
• Klantgerichte, pro-actieve instelling en natuurlijk een hoge mate van integriteit;
• Handig met de verschillende programma’s in het MS Office-pakket;
• Uitstekend ontwikkelde Nederlandse en Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift.
 
 

Wat wij bieden
We bieden een fulltime contract voor onbepaalde tijd. 
Je kunt rekenen op een zeer zelfstandige functie binnen een collegiaal en professioneel Competence Team Inspectie, met een hoog expertise niveau. 
Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij de ambitie van Nouryon om tot de beste werkgevers van Nederland te behoren, zoals een meer goed salaris, meer dan 40 vrije dagen per jaar en een aantrekkelijke bonusregeling.

 

 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, via 06 50 07 16 46. 
Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website. 

 

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0000490
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
.
Site
Rotterdam Botlek
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.