Operator/Werktuigkundige Nouryon Energy

Fulltime, Industrial Chemicals

., Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Slimme kritische operator met AOT/REWIC medeverantwoordelijk voor de levering van onmisbare utilities als stoom, elektriciteit, koelwater en lucht aan diverse grote bedrijven op het chemiepark Delfzijl

 

Operators Energy
Vijfploegendienst, Delfzijl

 

Bij Nouryon te Delfzijl zijn een eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het Nouryon Utiliteiten Bedrijf actief. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. Ter versterking van het huidige team en uitbreiding van onze warmtekrachtcentrale zijn wij op zoek naar meerdere ervaren, maar nog steeds leergierige operators die bij ons aan de slag kunnen als Operator Energy.

 

Als Operator Energy werk jij in een continudienst in een ploeg en rapporteer jij aan de wachtchef. Gezien de complexiteit van alle processen en automatisering, zal jij in het begin vooral deze dienen te leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je optimaliseert de processtromen en doet storingsanalyse om bottlenecks structureel op te lossen, indien nodig in overleg met de wachtchef.

 

Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.

 

Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale), Bio MCN en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van Operator Energy complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale, maar ook een stuk uitdagender.

 

Er staan de komende jaren veel veranderingen en uitbreidingen voor de deur. Zo zullen wij onze tweede gasturbine gaan openen, waarbij jij een interessante rol kunt spelen. Je komt terecht in een hecht team met een uitstekende sfeer, waarbij er korte lijntjes zijn. Je bent niet alleen in contact met je collega-operators, maar schakelt ook met andere afdelingen. 

 

Wat biedt Nouryon jou?
Mogelijkheden voor ontwikkeling, binnen het eigen werkgebied of daarbuiten. Interessant bij Nouryon is verder het uitgangspunt dat iedereen op alle plekken in de organisatie mee mag denken over mogelijke verbeteringen. Sterker, wij verwachten dit van jou! Zo kun je ook als operator belangrijke bijdragen leveren aan de kwaliteit en de veiligheid van onze processen. Afhankelijk van je inzet en je ambities kun je de kans krijgen om op termijn door te groeien tot Senior Operator en mogelijk zelfs Hoofdoperator/wachtchef. Als pakket bieden wij daarbij aan:
-    Vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van twee maanden;
-    Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van jouw werkervaring tussen 28.207 en 44.000 EUR.
-    Ploegentoeslag;
-    Verloftoeslag;
-    Vaste eindejaarsuitkering;
-    Lage pensioenbijdrage.

 

Wat breng jij met je mee?
-    Minimaal afgeronde MBO AOT of vergelijkbaar en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een centrale en afgeronde REWIC;
-    Positieve collega, altijd constructief op zoek naar manieren om dingen beter te doen;
-    Sterk en oplossingsgericht in communicatie met klanten en collega’s;
-    Technisch veelzijdig, breed geïnteresseerd, kritisch op kwaliteit en veiligheid;
-    Leergierig, kiest voor continue ontwikkeling met de ambitie door te groeien.
       •    Rijbewijs; in verband met het vervoer op het chemiepark.
       •    Vapro B is een pre

 

Of wil je eerst meer informatie? 
Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, sabrien.abuelhassan@nouryon.com.  
Uiteraard kun je ook meteen solliciteren via onderstaande sollicitatielink.
 
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing is niet nodig, daar wij onze eigen wervingskanalen gebruiken.
 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0000504
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
.
Site
Delfzijl
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.