Medewerker Boormast

Fulltime, Industrial Chemicals

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Leergierige, technisch sterke MBO'er die zich wil ontwikkelen tot professional in boorwerkzaamheden bij dé specialist in pekelwinning.

 

Bij Nouryon in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde fabrieken voor zoutproductie ter wereld, met daarbij een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Wij winnen hier pekel uit steenzout en maken daarvan zout voor de chemische industrie, gladheidsbestrijding en menselijke en dierlijke consumptie. Voor de versterking van de teams die op het boorterrein bij Hengelo de pekellagen aanboren zijn wij op zoek naar een MBO'er met groot gevoel voor techniek en een goede fysieke conditie die zich met onze ondersteuning wil specialiseren in een vak met toekomst. Je kunt bij ons starten als

 

Medewerker Boormast

 

Je gaat meewerken aan het voorbereiden, uitvoeren en repareren van boringen en bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van boorinstallaties en gereedschappen. Het boorwerk begint met het opbouwen van boorinstallaties. Je werkt mee aan het aanbrengen van de hydraulische koppeling met de pompwagen en de draaitafel en de daarbij behorende elektrische aansluitingen en aardingen. Je controleert de veiligheid van de installaties aan de hand van een checklist voor onder meer het oliepeil, de aardlekschakelaars en de drukbeveiliging. Tijdens het boorproces hou je de pompdruk en de beiteldruk in de gaten en aan het einde van de boring werk je mee aan de verplaatsing van de hele installatie. Ook het bijhouden van de technische administratie behoort tot je werkzaamheden.
Je werkt met zwaar materieel in de buitenlucht op ruw en oneffen terrein, in alle seizoenen, weer of geen weer. De boorploegen werken dag en nacht in drie ploegen, vijf dagen per week. In de toekomst kan dit eventueel zeven dagen per week worden. De reparatieploegen werken in dagdienst. Bij dit alles moet je zeer scherp letten op naleving van alle veiligheids- en milieuregels en nauwgezet de voorschriften en instructies volgen.


 
Welke kwaliteiten neem jij mee?

 Misschien een open deur maar omdat je met zwaar materieel door weer en wind werkt, is het handig als je een goede fysieke conditie hebt. Teamwork, veiligheid en continue verbeteren vind jij belangrijk.
• MBO-opleiding Wtb, operationele techniek, mechatronica of bereid deze af te ronden in een BBL-constructie;
• Bereid diverse functiegerichte opleidingen te volgen, eventueel ook voor hydrauliek en/of pneumatiek;
• Je hebt een rijbewijs BE en liefst ook CE en kunt werken met MS-Office;
• Spreekvaardigheid in Engels en Duits.

 

Ons aanbod
 Je krijgt de kans in te stappen in een interessant vakgebied, waarin je in een hecht en professioneel team meewerkt aan de winning van de grondstof pekel, de basis voor de zoutproductie bij een van de wereldmarktleiders op dit gebied. We bieden je een tijdelijk contract, eventueel gekoppeld aan een opleiding met goede doorgroeimogelijkheden. Bij gebleken geschiktheid en een goede ontwikkeling behoort een vast dienstverband op termijn zeker tot de mogelijkheden.
• Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van jouw werkervaring tussen: 28.000 en 37.000 EUR.
• Een goede werk-privé balans met maar liefst 44 vakantie- en verlofdagen:
• Een vaste eindejaarsuitkering en een lage pensioenbijdrage.
• Mogelijkheden voor ontwikkeling, binnen het eigen werkgebied of daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan IWCF training level 4 en andere opleidingen te volgen als in hydrauliek en/of pneumatiek.


Bouw jij mee aan een veilige en duurzame toekomst? Dan leren we jou graag kennen! We ontvangen jouw sollicitatie heel graag via de “Solliciteer” button.
Ben je enthousiast, maar heb je liever wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner via 06 25 19 42 21 of via Femke.Haverkate@nouryon.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0000707
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.