Lead engineer elektro

Fulltime, Integrated Supply Chain

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.

De technische organisatie bestaat uit vijf afdelingen die de totale technische service verlenen. De afdeling Project & Turnarounds speelt daar een belangrijke strategische rol in met een interface naar alle andere technische afdelingen, productie organisaties, engineering bureaus, inkoop en leveranciers.

 

Voor deze afdeling zoeken we een
Lead Engineer Elektro – fulltime

 

Je rapporteert aan de Portfolio Manager en bent verantwoordelijk voor het leveren van geïntegreerde engineeringsoplossingen binnen het elektrotechnische vakgebied voor diverse investeringsprojecten in Hengelo. Hierbij kan je denken aan het vervangen van het midden spanningsdistributie netwerk en vervanging van laagspanningsinstallaties.  Ook het vervangen van verpakkingsmachines is een project waarvoor jouw kennis en expertise essentieel is.  

 

• Je bent een belangrijke adviseur voor de projectleider ten aanzien van de mogelijkheden binnen je vakgebied. Hierbij hou je natuurlijk rekening met budget, deskundigheid en haalbaarheid.
• Je bent verantwoordelijk voor de resourceplanning en de kwaliteit binnen je discipline. Hierin volg je natuurlijk de QHSE richtlijnen en wetgeving.
• Je vertaalt de projectscope in activiteiten, tijdschema's en bezetting, rekening houdend met opdrachtspecificaties, verschillende disciplines en aangrenzende projecten. Hiervoor weet je in- en externe stakeholders te vinden maar belangrijk nog, je bent voor hen ook zichtbaar en toegankelijk.
• Je bent verantwoordelijk voor het elektrische ontwerp inclusief berekeningen, interlocks, veiligheids- en alarmfuncties van basic design tot en met commissioning.
• Voor monodisciplinaire projecten ben je naast het technisch inhoudelijke deel ook verantwoordelijk voor het project management.
• Je bent verantwoordelijk voor een effectieve projectorganisatie- en middelen.

 

Jouw kwaliteiten:
• Je beschikt over een diploma Elektrotechniek op minimaal HBO niveau en 5 jaar werkervaring in een industriële omgeving;
• Je beschikt over actuele kennis van methoden en technieken op het gebied van energietechniek, energiedistributie en procesautomatiesering;
• Je bent een teamplayer en sociaal vaardig voor het geven van leiding en afstemmen met de leden van het projectteam, project stakeholders en onderhandelen met aannemers, leveranciers, overheidsinstellingen en keuringsinstanties;
• Je bent uitdrukkingsvaardig (schriftelijk en mondeling) voor het formuleren van plannen, begrotingen en rapportages;
• Een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
• Ervaring met Autocad en E-plan is een pré

 

This is (y)our offer!
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 48.000 – 71.500;
• 46 vakantie- en verlofdagen;
• Interessante bonusregeling;
• Uitstekende pensioenregeling
• Korting op collectieve ziektekostenverzekering
Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen.

 

We kijken uit naar je reactie!
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johan Braakman, Portfolio Manager Salt Specialties, op +31610890586. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 25194221.


Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 1036 of gebruik de 'Solliciteer' button.

 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0001036
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business unit
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.