Proces Operator MEB/ MCA

Fulltime, Integrated Supply Chain

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 22 Oct 2020

Responsibility

Met MBO Procestechniek of VAPRO B en relevante ervaring kun je boeiend én belangrijk werk doen bij onze moderne MEB of MCA fabriek. Ook met een afgeronde AOT opleiding bieden we een mooi leertraject!

 
Heb je twijfels over een klep of leiding? Hoor je iets kloppen wat niet hoort te kloppen? Als operator zorg je voor de veiligheid van processen, vanachter je paneel én door regelmatig het veld in te gaan.

 

Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen.

De MCA fabriek in Delfzijl is een belangrijke producent van monochloorazijnzuur. Voor deze fabriek, en ook voor de het Membraan Elektrolyse Bedrijf zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde MBO’er procestechniek, VAPRO B of AOT met proces kennis die ons team komt versterken als:


 
Proces Operator 
 


Wat ga je doen?
In deze functie zorg je voor goede, veilige en schone processen voor de productie van gevaarlijke chemicaliën. Je bedient het DCS paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties. Serieus en verantwoordelijk werk, dat je echter niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat ook als ‘buitenoperator’ het terrein op, om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!). Ook ondersteun je de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en begeleid je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.


 
Wat biedt Nouryon jou?
Je kunt bij ons een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.


- Goed salarispakket op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
- Ploegentoeslag en verloftoeslag van ruim 30% bovenop je salaris
- Vaste eindejaarsuitkering (13e maand)
- Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
- Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen

 

Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen


 
Welke ervaring breng jij mee?
• MBO Procestechniek, VAPRO B of AOT met kennis van chemische processen en QHSE;
• Ervaring bij een productiebedrijf, zowel in de controlekamer als in de plant;
• Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit;
• Initiatiefrijk, risicobewust en gedisciplineerd, altijd op zoek naar méér kwaliteit;
• Sympathieke coach die helder kan communiceren, uitleggen en rapporteren;
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal


 
Meer informatie en sollicitatieprocedure

Wil jij biij Nouryon op het chemiepark Delfzijl aan de slag als Operator, komt de vacature overeen met jouw ervaringen en wordt je enthousiast van de werkzaamheden? Reageer dan snel!

Ik nodig minder ervaren operators, AOT-ers  en  ook HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden ook van harte uit om te solliciteren om verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

 

Als je vragen nog over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 06 31978686.
We verwelkomen je motivatie en cv via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.


 
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
22 Oct 2020
Vacancy number
N0001344
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.