Technician Mechatronica

Fulltime, Integrated Supply Chain

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.

 

Voor deze site hebben wij een vacature voor een

Technician Mechatronica Salt Specialties
Hengelo, 5 ploegen

 

De Maintenance Uitvoering (55 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nouryon Industrial Chemicals Hengelo: Boorterrein, Zout- en Energiebedrijf en het Zoutverwerkingsbedrijf. Zij zorgen ervoor dat onderhoud, reparaties en vervangingswerkzaamheden goed en veilig kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor zijn onze fabrieken veilig en betrouwbaar waardoor onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende dienstverlening.
Als Technician Mechatronica ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige storingen. Als monteur ga jij zelfstandig aan het werk en zal je naast de storingen ook preventief onderhoud plegen. Met jouw achtergrond zorg jij ook voor een kennisoverdracht richting de productie, operators. Hierbij neem je de rol aan van een leermeester, zodat als er een soortgelijke storing optreedt de operator weet wat hij kan doen.


Jij komt terecht in het team Werktuigbouw en E&I op onze site in Hengelo. Het team Werktuigbouw en E&I bestaat uit ca. 20 technicians en werkt primair voor Salt Specialties. In deze functie rapporteer je aan de Maintenance Manager Specialties en draai je mee in een vijf ploegendienst.


Jouw uitdaging als Technician Mechatronica ligt in de complexiteit van de fabriek. Het is een interessante fabriek gezien de uitdagende productielijnen. Het zijn gecompliceerde assets, wat fijn mechanisch werk met zich meebrengt. De productielijnen lopen in continuproces waardoor als er 1 van de 45 assets het niet doen de gehele productielijn vervalt. Desondanks dat het een zelfstandige functie is, zal je aan de lijn dienen samen te werken en ben je afhankelijk van de operators. Secuur werken en een goede overdracht laten plaats vinden, is hierin essentieel. Daarnaast zal je jezelf een structuur dienen aan te leren en dien je veel te analyseren.

 

Wat biedt Nouryon jou aan als Technician Mechatronica?
• Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd
• Afhankelijk van jouw werkervaring verdien je een bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld tussen 33.000 – 48.000 euro.
• Vaste eindejaarsuitkering;
• Ploegen- en verloftoeslag;
• 23 vakantiedagen;
Daarnaast krijg je volop de ruimte voor initiatieven en om te leren en uit te proberen.

 

Wat breng jij mee?
• Afgeronde MBO 3 of 4 opleiding bij voorkeur in Mechatronica of E&I, WTB is bespreekbaar;
• 5-10 jaar werkervaring in een technische WTB en Electro werkomgeving en ruime kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in een proces omgeving.
• Proactief, teamplayer en innovatief;
• Kennis van het programmeren met Siemens S5 – S7.
• Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie;
• Bereid om in 5 ploegendienst te werken.

 

Word jij onze nieuwe Technician Mechatronica? Heb je interesse in een nieuwe uitdaging?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, via femke.haverkate@nouryon.com. Je sollicitatie ontvangen wij graag door middel van de apply now knop of via onze online vacaturebank, www.nouryon.com referentie 1656.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0001656
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business unit
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.