Technisch Maintenance Specialist E/I

Fulltime, Industrial Chemicals

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 9 Nov 2020

Responsibility

Technisch Maintenance Specialist E/I met een HBO Electrotechniek met ervaring binnen de procesindustrie in een technische omgeving. Je hebt kennis van en ervaring met het definieren en opstellen van onderhoudsplannen en werkvoorbereiding. Je coachende kwaliteiten kun je goed inzetten binnen onze technische organisatie en je zorgt ervoor dat de technische projecten goed overgedragen worden binnen de onderhoudsafdeling. Voor onze plant Delamine op het Chemiepark zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

 

Technisch Maintenance Specialist E/I
Fulltime, Delfzijl Delamine

 

Jouw uitdaging als Technisch Maintenance Specialist E/I

Je  zal je voornamelijk bezig houden met het definiëren en beheren van de onderhoudsplannen en incidenteel met het werkvoorbereiden van de complexere E/I onderhoudsklussen. 
•    Belangrijk hierin zijn het opzetten van onderhoudsplannen, scopes en protocollen en het beheren van de E/I installatie van de Delamine plant, rekening houdend met wet- en regelgeving die gelden voor een BRZO plant. Dit geldt zowel voor de bestaande installatie als voor nieuw te plaatsen installatiedelen.
•    Je doet kost effectieve suggesties voor het verbeteren van de veiligheid en betrouwbaarheid van de plant.
Je bent als Operationeel Instalaltiebeheerder  E/I kennisdrager voor Delamine op het gebied van E/I, je weet als geen ander complexe storingen op te lossenhierin ben je een sparringspartner voor de teamleider DOH en de inhoudelijke coach voor je technische collegas. Je houdt technisch toezicht op uitbestede onderhoudsklussen. Je voert technische afname uit van E/I gerelateerde projecten, het z.g. punchen en draagt zorg voor de vereiste kennisoverdracht richting de E/I onderhoudsafdeling.

 

Dit kun jij van ons verwachten
We bieden  je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. De functie valt in de CAO Nouryon Chemicals  in loonschaal K
•    Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd.
•    Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring en opleiding tussen 42.000 en 60.000 euro.
•    44 Vakantie- en verlofdagen.
•    Mooie bonusregeling.
•    Interessante pensioenregeling en korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
•    Bovendien stimuleren we de ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen.

 

Delamine Delfzijl
Delamine in Delfzijl is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen waar ongeveer 90 collega’s werkzaam zijn. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water. Zie ook www.delamine.com. 

De operationeel installatiebeheerder E/I is een nieuwe functie binnen het maintenance team van Delamine. Het maintenance team van Delamine bestaat uit ca. 25 collega’s waaronder we ook de contractors mee rekenen, de sfeer is goed en voor de BRZO locatie is het van groot belang om plezierig samen te werken om resultaten te boeken en de fabriek continue te optimaliseren. In de functie zal je rapporteren aan de Maintenance Manager en operationeel aan de Teamleider dagelijks onderhoud.

 

Heb jij de kwaliteiten in huis?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren technische collega die meebouwt in de verdere ontwikkeling op het gebied van E/I binnen Delamine en de technische kennis enthousiast kan uitdragen naar zijn collegas binnen de plant. Verder vragen we een:

  • Afgeronde  HBO opleiding Electrotechniek. 
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een onderhoud organisatie in de proces industrie
  • Specifieke vaktechnische studies op gebied van instrumentatie.
  • RCM, FMECA of soortgelijke trainingen gevolgd.
  • Teamplayer en een vakinhoudelijke coachings vaardigheden.
  • Planmatig, conceptueel en gestructureerd kunnen werken.
  • Kennis van en ervaring met het opstellen van onderhoudsplannen en werkvoorbereiding.     
  • Ervaring met en kennis van elementaire vaardigheden op het gebied van Atex wetgeving en NEN normen mbt E&I


Meer informatie en solliciteren!
Wil jij bij Delamine aan de slag als Technisch Maintenance Specialist  E/I en herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!

Als je vragen over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 06 31978686, annemarte.vandervossen@nouryon.com


We verwelkomen je online sollicitatie met motivatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.


 

Vacancy data
Closing date
9 Nov 2020
Vacancy number
N0002141
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.