Teamleider Elektrotechniek

Fulltime, Integrated Supply Chain

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: 23 Oct 2020

Responsibility

Jij bent een senior monteur E/I in een complex industriële werkomgeving op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of je bent een meewerkend voorman met kennis en ervaring op E/I gebied die zijn/haar slag wil slaan in een dynamische omgeving. Daarnaast ben jij zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

Teamleider Elektrotechniek
Fulltime, Hengelo
Bruto jaarsalaris: 37.500 – 53.500

Jouw uitdaging als Teamleider Elektrotechnik
In je rol als Teamleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het leiden, coachen en ontwikkelen van de technicians E/I en Mechatronica binnen onze unit Salt Specialties. Ook zorg je voor het uitvoeren van het noodzakelijke preventieve en correctieve onderhoud in onze fabriek. Op basis van werkopdrachten zorg jij samen met je team voor uitvoering van onderhoud, voldoende bezetting en organiseer je dat het werk uitgevoerd is op het geplande tijdstip. Je hebt oog voor verbetering van eenduidige werkprocessen en brengt structuur waar nodig.
•    Je leidt, coacht en ontwikkelt van technicians en specialisten;
•    Je vertegenwoordigt het E/I/A team als focal point;
•    Je adviseert over een goede personeelsbezetting, die beschikt over de juiste vaardigheden en bekwaamheden om de uit te voeren taken efficiënt en kwalitatief goed te kunnen doen.
•    Je stelt plannen op voor het efficiënt inzetten van mensen en middelen voor het goed, efficiënt en veilig uitvoeren van opdrachten en het verhelpen van storingen 
•    Je maakt werkvergunningen;
•    Je denkt actief mee en helpt in uitvoering van opdrachten en storingen.

Hengelo Industrial Chemicals
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo zijn naast een moderne warmtekrachtcentrale 2 fabrieken gevestigd: een zoutproductiebedrijf en een zoutverwerkingsbedrijf. We kennen een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem, het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De Maintenance Uitvoering (55 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nouryon Industrial Chemicals Hengelo. 

Dit kun jij van ons verwachten
Jij geeft leiding aan een team van 10 monteurs (6 mechatronica monteurs en 4 elektrotechnische monteurs), waar genoeg uitdagingen liggen op inhoudelijk en analytisch vlak. Daarnaast kom je te werken in een fabriek met veel verschillende assets waarbij er voldoende complexiteit heerst. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
•    Vast contract met twee maanden proeftijd.
•    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 37.500 – 53.500;
•    44 vakantie- en verlofdagen;
•    Interessante bonusregeling;
•    Uitstekende pensioenregeling

Heb jij het in huis?
Je kan veilig werken en meedenken in oplossingen. Je ziet het glas altijd halfvol en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je integer en open. Je kunt storingen goed analyseren, hebt goede kennis omtrent hardware, software en je hebt ervaring in het lezen van tekeningen en stroomschema’s. Tot slot beschik je over de volgende punten:
•    Je beschikt over een afgeronde MBO 3 / 4 of HBO opleiding richting Elektrotechniek.
•    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als monteur/technician en bij voorkeur in een leidinggevende rol.
•    Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules en MS Office applicaties
•    Je bent in het bezit van Applicatiecursussen zoals Certificaat VCA-2 en NEN 3140
•    Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (technisch) in woord en geschrift 

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Teamleider Elektrotechniek?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij jou graag uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie over het recruitmentproces of over de procedure kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 50 06 17 47.

Een pre-employment screening als een VOG kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 

Vacancy data
Closing date
23 Oct 2020
Vacancy number
N0002336
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.