Maintenance Planner/Scheduler/Supervisor DME

Fulltime, Integrated Supply Chain

Rotterdam, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Jij hebt ervaring als werkvoorbereider, planner en toezichthouder in Elektrotechnische & Instrumentatie projecten. Jij bent sociaal, proactief en neemt graag het voortouw. Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

Maintenance Planner/Scheduler/Supervisor
Fulltime, Rotterdam Europoort
Bruto jaarsalaris: 37.000 – 53.500

Jouw uitdaging als Maintenance Planner/Scheduler/Supervisor
Als Maintenance Planner/Scheduler/Supervisor zal jij de onderhoudsklussen van begin tot het eind leiden vanuit het Asset Maintenance Management (AMM) proces. Daarin is er veel verbetering mogelijk en kun jij met innovatieve verbeteringen de veiligheid, kwaliteit & efficiency van de fabriek verbeteren. Jij dient er voor te zorgen dat alle (SAP) notificaties vanuit het maintenance proces juist verlopen. Hierbij vul jij de meerdere rollen en stappen in als werkvoorbereider, planner en toezichthouder. De klussen die jij dient voor te bereiden zijn reparatieklussen, storingen en preventieve klussen vanuit een preventief onderhoudsplan.
-    Het zorgen voor een veilige betrouwbaarheid van de installatie door de tijdige uitvoering van de preventieve onderhoudsplannen en het leveren van efficiënte correctief onderhoud;
-    Cost and Planning control;
-    Eerstelijns onderhoud leveren, inclusief het leveren van de vergunning en overdracht aan de productie.
-    Functional excellence;
-    Het leveren van een schedule met activiteiten voor uitvoering en het continue bekijken van de taken om deze te verbeteren;

Rotterdam Europoort
Op onze plant te Europoort maken wij Di-Methyl Ether (DME). DME is een drijfgas van hoge kwaliteit met bijzonder gunstige eigenschappen voor verschillende toepassingen in vergelijk met andere drijfgassen. De kwaliteitseisen aan DME zijn dan ook zeer hoog. 
Om de kwaliteit in een tijd waarin de vraag naar het product toeneemt voor de toekomst te borgen, staan wij aan de vooravond van een nieuw tijdperk. 

Dit kun jij van ons verwachten
Je bent onderdeel van een team wat verantwoordelijk is voor onderhoud van A-Z. Door de grote van het team (3 Personen) heb je meerdere rollen, welke je tegelijk volbrengt om het onderhoud tot een goed einde te brengen. Hierbij is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ook nog de volgende arbeidsvoorwaarden:
-    Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
-    Bruto jaarsalaris op basis van jouw werkervaring tussen: 37.000 – 52.500;
-    Vakantie- en verlofdagen: 44;
-    Vaste eindejaarsuitkering;
-    Uitstekende pensioenregeling;
-    Korting op collectieve ziektekostenverzekering.

Heb jij het in huis?
Je hebt meerdere projecten gezien. In het verleden hebben je projecten van begin (storingmelding) tot eind (afrekening en documentatie verwerking) mee gemaakt. Gezien je meerdere rollen tegelijk volbrengt is deze ervaring belangrijk en waardevol. Je neemt dan ook graag het initatief en neemt daar ook je verantwoordelijkheid in. Daarnaast ben je klantgericht, een teamplayer en een connecter naar jouw stakeholders en collega’s. Tot slot beschik je over de volgende punten:
-    Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richting;
-    Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in E&I in een soortgelijke omgeving;
-    Je hebt ervaring met een Digitaal Onderhoudssysteem, ervaring in SAP is een pre.
-    Je bent een procesdenker die altijd op zoek is naar verbeteringen. 
-    Je bent vloeiend in Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.
-    Jij woont maximaal 45-60 minuten van de Europoort, gezien piketdiensten onderdeel van jouw takenpakket zullen zijn (op de langere termijn).

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Maintenance Planner/Scheduler/Supervisor?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij jou graag uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie over het recruitmentproces of over de procedure kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 50 06 17 47.

Een pre-employment screening als een VOG kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0002386
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Rotterdam
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.