Expediteur

Fulltime, Integrated Supply Chain

Deventer, Netherlands Apply Now Apply until: 3 Nov 2020

Responsibility

Jij bent een logistiek ijzersterke MBO'er als spin in het web van complexe internationale transporten en je hebt affiniteit met systemen als SAP.
Je bent verantwoordelijk  voor het administratief afhandelen van distributie van gevaarlijke materialen, van ontvangst via verdeling tot doorzending. In deze  gevarieerde functie als Expediteur zet je je resultaatsgerichtheid in om de dagelijkse administratieve zaken binnen de distributie te stroomlijnen en oplossingen aan te dragen.

 

Voor onze locatie te Deventer zijn we op zoek naar een tijdelijke nieuwe collega tot 1 juli 2021!

 

Expediteur
Fulltime/Deventer

 

Jouw uitdaging als Expediteur
Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de distributie als binnendienstverantwoordelijke. Van het ontvangen en administreren van inkomende goederen in het magazijn tot de afwikkeling van de zendingen op basis van bestellingen. 
•    Je maakt transportdocumenten klaar, je doet de voorbereiding van de verzendorders en geeft aanwijzingen over de juiste behandeling. Het gaat om een brede range producten; veelal gevaarlijke chemicaliën verpakt in dozen, cans en vaten op pallets varierend in ordervolume en bestemming. Dat betekent dat ook de handling ervan meer of minder tijd kost. 
•    Jij denkt vooruit om de transporten zo goed mogelijk voor te bereiden. Het werk is grotendeels administratief en speelt zich dus op de locatie af. 
•    Je houdt de complete administratie rond alle goederenstromen bij, werkt nauw samen met de regionale transportplanner, tolling productieplanners, vervoersbedrijven, het warehouse-team en de klantenservice. Het is daarom belangrijk dat je een goede teamplayer bent die goed communiceert met zowel de in- als externe organisatie.


Dit kun jij van ons verwachten
We bieden  je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. De functie valt in de CAO Nouryon Chemicals in loonschaal F.
•    Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot 1 juli 2021
•    Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring en opleiding tussen 32.000 en 44.000 euro.
•    44 Vakantie- en verlofdagen.
•    Mooie bonusregeling.
•    Interessante pensioenregeling en korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
•    Bovendien stimuleren we de ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen


Nouryon Deventer
De business unit Polymer Chemicals is een van 's werelds grootste producenten van organische peroxiden, metaalalkylen, organometallische specialiteiten en polymeeradditieven. Duurzaamheid en innovatie staan centraal bij alles wat we doen, en ons wereldwijde netwerk voor productie en distributie stelt ons in staat als partners nauw met onze klanten samen te werken. In Deventer staat een belangrijk distributiecentrum voor de ontvangst van goederen uit alle werelddelen en de distributie hiervan in Europa. Het gaat hierbij vaak om bijtende, explosieve, thermisch instabiele en giftige producten, die vragen om zeer zorgvuldige behandeling conform de BRZO-regels. Het team bestaat uit 5 collegas met veel ervaring binnen deze logistieke afdeling die al lang samen werken en kennis kunnen delen, je zult rapporteren aan de Site Supply Chain Manager.

 

Heb jij het in huis?

Als geen ander weet jij je staande te houden in een hectische, dynamische werkomgeving en ben je een kei in alles administratief op rolletjes te laten lopen. Daarnaast zijn er nog wat andere eisen om de funcytie goed te kunnen uitvoeren:
•    MBO afgerond met ervaring in logistiek en transport 
•    Praktische kennis van SAP en MS Office
•    Kennis van de ADR- en IMO-regelgeving
•    Expertise op het gebied van HSE (inclusief BRZO '15)
•    Organisatorisch sterk, je denkt vooruit en komt met oplossingen
•    Stressbestendig en proactief en kunt het best functioneren in een hectische werkomgeving.
•    Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels

 

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Expediteur?
Wil jij bij ons aan de slag als Expediteur en herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!
Als je vragen over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 06 31978686, annemarte.vandervossen@nouryon.com

 

We verwelkomen je online sollicitatie met motivatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
3 Nov 2020
Vacancy number
N0002391
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Deventer
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.