Meet en Regeltechniek Monteur

Fulltime, Integrated Supply Chain

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: 24 Dec 2020

Responsibility

Hengelo Industrial Chemicals 
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo zijn naast een moderne warmtekrachtcentrale 2 fabrieken gevestigd: een zoutproductiebedrijf en een zoutverwerkingsbedrijf. We kennen een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem, het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De uitvoerende Maintenance afdeling (55 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nouryon Industrial Chemicals Hengelo.  


Jouw uitdaging als M&R monteur 
Als M&R monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de Instrumentele bedrijfsinstallaties in onze eigen energiecentrale en zoutproductie fabriek. Door tijdig uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden draag je bij aan een onafgebroken elektriciteit- & zoutproductie in een fabriek die 24/7 in bedrijf is. Je hebt de ambitie om bedrijfsonderdelen snel te leren kennen en je in de toekomst mogelijk te ontplooien tot een groepsleider.
De afdeling Elektro & Instrumentatie bestaat uit ca. 9 Elektro- & Instrumentatiemonteurs. Je rapporteert aan de Lead Technician Instrumentatie. 


Belangrijkste taken:

 • Uitvoeren van een scala aan technische activiteiten in het kader van correctief (oplossen van storingen) en preventief onderhoud. 
 • Je bent in staat om uit verschillende bronnen informatie te halen, te analyseren en daarmee storingen te zoeken. Je kunt daarvoor de relevante tekeningen lezen. 
 • Voert op de afgesproken tijd (volgens onderhoudsschema) op een veilige manier onderhoudswerk uit. 
 • Bent in het bezit van leidinggevende capaciteiten en hebt de behoefte om dit in de (nabije) toekomst verder te ontwikkelen
 • Komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen aan bestaande installaties. 
 • Draagt bij aan het verbeteren van gestandaardiseerde procedures wat dient als input voor werkpakketten, root cause analyses om bronoorzaak van storingen te vinden en draagt daarmee bij aan een continu verbeter proces. 
 • Laat goede prestatie zien op de onderhoud KPIs (o.a. wrench time, roosternaleving en tijdig uitvoer van preventieve werkzaamheden).
 • Je kunt onderdeel uitmaken van een storingsdienst en zult (wanneer nodig) daartoe periodiek ingeroosterd worden.


Randvoorwaarden
Tonen van leiderschap m.b.t. veiligheid door deelname aan constructieve gesprekken over veiligheid met collega’s en werknemers/aannemers. 
Verantwoordelijk voor het naleven van Nouryon beleid, regelingen, processen, werkmethoden en systemen. Strikte naleving van Life Saving Rules. Uitvoering van de werkzaamheden en werkprocessen conform ALPS.


Functie-eisen en competenties:
Meerdere jaren ervaring in een M&R technische werkomgeving, ruime kennis van onderhoudsmethoden en technieken (bij voorkeur in een procesfabriek). 
Daarnaast beschik jij over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. In deze rol zoeken wij iemand die zichzelf continu wilt blijven verbeteren en weet hoe zijn collega's daarin mee te nemen. Tot slot herken jij je ook in;

 

 • Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger wordt.
 • Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie en je bent consequent in handelen.
 • Opleiding op MBO4 niveau – Elektrotechniek (richting Meet- & Regeltechniek of automatisering)
 • Gedegen kennis van vak gerelateerde Europese normen zoals NEN1010 & NEN3140.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules en MS Office applicaties
 • Je bent in het bezit Certificaat VCA-(VOL) of bereid deze te halen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (technisch) in woord en geschrift (Duitse spraak is een pré)


Wat biedt Nouryon:
Nouryon Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.

Daarbij ontvang je:

 • Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Vast contract met twee maanden proeftijd
 • Interessante bonusregeling (13e maand)
 • Uitstekende pensioenregeling 
 • Goede doorgroeimogelijkheden


Interesse?
Wil jij graag de stap maken naar Monteur Meet en Regeltechniek en herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!
Als je vragen over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Dennis Gerlings, Talent Resourcing Partner, dennis.gerlings@nouryon.com


Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
24 Dec 2020
Vacancy number
N0002392
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.