Customer Service Representative

Fulltime, -

Aanekoski, Finland Apply Now Apply until: 19 Sep 2021

Haluatko olla mukana tekemässä ihmisten arkea helpommaksi ympäri maailmaa? Kohtaat meidät arkisissa askareissa joka päivä, lukiessasi sanomalehteä, matkapuhelinta käyttäessäsi sekä monessa muussa tuotteessa. Yhteisellä sitoutumisella innovaatioihin, kestävyyteen ja turvallisuuteen työntekijämme työskentelevät päivittäin kestävän tulevaisuuden puolesta.

 

Keitä olemme?

 

Olemme johtava maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja. Yritykset ympäri maailmaa luottavat päivittäin yhtiömme tuotteisiin ja käyttävät niitä esim. paperin, muovien, rakennusmateriaalien, elintarvikkeiden, lääkkeiden ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistuksessa.

 

Lähes 400 vuoden historiamme ja 10 000 työlleen omistautuneeseen työntekijän kanssa olemme luoneet maailmanluokan yhtiön ja muodostaneet vahvoja kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Yhdessä olemme sitoutuneet liiketoiminnan kasvuun, vahvaan taloudelliseen tulokseen, turvallisuuteen, kestävyyteen ja innovointiin.

 

Toimimme yli 80 maassa ympäri maailmaa, ja alan johtavia tuotemerkkejämme ovat Eka, Dissolvine, Trigonox ja Berol. Käy verkkosivuillamme: https://www.nouryon.com/

 

Haemme nyt työntekijää Customer Service tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen Äänekosken tehtaalle 

 

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

Tehtäviin kuuluvat mm. uusien tilausten vastaanottaminen ja lisääminen SAP järjestelmään, vientiasiakirjojen laatiminen, kuljetusten järjestely, kuljetusreklamaatioiden käsittely, rahtilaskujen tarkistus, vientimenettely sekä tulli-ilmoitukset. Tehtävät on määräaikainen (kesätyö).

 

Kaikissa tehtävissä menestyminen edellyttää

  • Itsenäistä työskentelyä ja vastuuottoa
  • Yhteistyökykyä, aktiivisuutta sekä avoimuutta muutoksille
  • Hyvää reagointi- ja paineensietokykyä
  • Intoa ja halua kehittää itseäsi sekä olemassa olevia työmenetelmiä ja prosesseja
  • Joustavuutta työaikojen suhteen. Käynninvarmistajan, prosessinhoitajan sekä laborantin tehtävissä tarvetta työskennellä myös vuorossa.
  • Tuotannon tehtävissä hyvää fyysistä kunto (työskentely tapahtuu eri lämpötiloissa ja toisinaan ahtaissa ja korkeissakin paikoissa)
  • Hyviä viestintä ja kommunikointitaitoja, Customer Servicen tehtävissä myös vahvaa englannin kielen taitoa
  • Kokemus vastaavista tehtävistä ja SAP järjestelmästä katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä käytännönläheisen että turvallisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi.

Lisätietoja

Tehtävästä lisätietoja sinulle antaa Anne-Mari Kaastinen Customer Service Teamlead, annemari.kaastinen@nouryon.com, +358 40 7520219 
Rekrytointiprosessista ja hakemuksista lisätietoja antaa HRBP Sari Vertanen sari.vertanen@nouryon.com.

Miksi liittyä meihin? Oletko intohimoinen kestävyydestä, innovaatioista, turvallisuudesta ja yhteistyöstä? Haluatko kasvaa yhdessä yrityksen kanssa, joka on tulevaisuuteen suuntautuva ja parantaa jatkuvasti toimintaansa? Työntekijöillämme on ideoita kestävän tulevaisuuden rakentamisesta sekä halu ja into toteuttaa niitä. He uskovat, että pitkäaikaisten suhteiden luominen ja rehellisyys ovat menestyksen avaimia. Jos tämä kuvaa myös sinua, autamme mielellämme Sinua toiveesi toteuttamisessa.

Odotamme hakemustasi!

Seuraa meitä LinkedInissä ja Facebookissa, niin saat säännöllisesti tietoa meillä avautuvista uusista työtehtävistä sekä hienoja tarinoita saavutuksistamme.

Vacancy data
Closing date
19 Sep 2021
Vacancy number
N0003467
Organization
Continent
Europe
Country
Finland
Site
Aanekoski
Business
-
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Finland

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.