HSE Specialist

Fulltime, Integrated Supply Chain

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 25 May 2021

Je hebt de uitdaging voor het continue verbeteren van de HSE voorschriften en hierin de afwegingen te nemen voor de productie en te voldoen aan de wet en regelgeving van de locatie. Als HSE Specialist weet jij mensen te overtuigen en te trainen waarom veiligheid zo belangrijk is om de kwaliteit van de processen binnen de fabriek te kunnen waarborgen! Binnen de fabriek heerst een open sfeer met korte lijntjes binnen alle lagen van de 72 werknemers. Continu verbeteren zit in je genen en je komt gevraagd en ongevraagd met ideeën om het bewustzijn voor veiligheid nog verder te verbeteren. 

 

HSE Specialist
Fulltime, Delfzijl 
 €3900- €5300 euro bruto per maand

 

Jouw uitdaging!
Als HSE Specialist ben jij voor de MCA fabriek verantwoordelijk voor de Health, Safety en Environment vraagstukken en voor het voldoen van de wet- en regelgeving hieromtrent! Jij ondersteunt en adviseert in het continu verbeteren van de veiligheid van onze werkprocessen en procedures om een veilige werkplek te kunnen bieden voor onze collega’s en externen, de impact van onze activiteiten op onze omgeving te minimaliseren en te voldoen aan de regels!

 

De functie heeft de volgende werkzaamheden:

•    Je coördineert, ondersteunt en stimuleert de uitvoering van het HSE Site Improvement Plan vereiste veiligheidscultuur.
•    Adviseur  bij het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van beleid, processen en procedures met betrekking tot HSE.
•    Advies geven en collega’s trainen om de bewustwording te vergroten en effectiviteit van werkprocessen te verbeteren.
•    Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en bent kennisdragen omtrent HSE voor je stakeholders binnen alle lagen van de organisatie
•    Verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van een systeem en werkproces om efficiënt:
- op de hoogte zijn van aanstaande wijzigingen in regelgeving en nieuwe regelgeving voor de site;
- het implementeren van nieuwe of gewijzigde regelgeving.
- toezicht houden op en bepalen dat de HSE-voorschriften worden nageleefd.
•    Je neemt het voortouw bij de voorbereiding van regelgevingsaudits en inspecties van overheidsinstanties  en zorgt dat de documentatie hiervoor op orde is. Je ondersteunt de afdelingen bij het opzetten van een formeel antwoord op audit- en inspectierapporten.
•    Je houdt contact met externe partijen als overheden en auditors over HSE wet- en regelgeving, vergunningen etc.


Dit bieden we jou!
We bieden  je een  werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont, een hechte club collega's en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. 
•    Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd.
•    Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen 50.000 en 68.000 euro.
•    35 vrije dagen en een goede bonusregeling.
•    Interessante pensioenregeling en korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
•    Om je verder te ontwikkelen om je volgende stap te kunnen maken binnen een aantal jaar bieden we de mogelijkheid van het volgen van  opleidingen en trainingen.

 

Heb jij de kwaliteiten in huis?
Voor deze functie zoeken we een collega die meebouwt in de verdere ontwikkeling qua veiligheid en dit uitdraagt en verdere verbeterinitiatieven opzet binnen de plant en daarbuiten. Ook nodigen we je uit als je wat minder ervaring hebt, maar wel je HVK hebt afgerond.
Verder vragen we een:
•    Master en  2+ jaar ervaring in de (proces) industrie of  Bachelor en meerdere jaren ervaring in de (proces) industrie
•    Afgeronde HVK
•    Een grote pre zijn de certificeringen  Arbeidshygiene, AVGS, ADR, ADN, RID.
•    Ervaring in een soortgelijke rol binnen de proces industrie en Kennis van HSE, ARBO en BRZO.
•    Je moet besluiten durven nemen, beleidsmatig kunnen werken en deze kunnen vertalen naar de werkvloer.
•    Communicatief sterk als sparringpartner voor de interne en externe organisatie, je kunt projectmatig werken en neemt deel aan grotere projecten. 
•    Je bezit vakinhoudelijke vaardigheden om je collega’s te adviseren en begeleiden qua veiligheid en vaktechnische studies op gebied van HSE en zet hier trainingen voor op.

 

MCA Delfzijl
In deze uitdagende hightech-fabriek (MCA) vervaardigt Nouryon monochloorazijnzuur (MCA). Hiervoor zijn chloor, uit de chloorfabriek van Nouryon, en azijnzuur nodig. Zo vervaardigen we producten, vloeibaar en in droge vorm, die wereldwijd worden afgezet en hun weg vinden in farmacie, voedingsmiddelen, cosmetica en in kunststoffen. 

 
Meer informatie en solliciteren!
Herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!

Vragen? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Recruiter, 06 31978686, annemarte.vandervossen@nouryon.com

We verwelkomen je online sollicitatie met motivatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

  
 

Vacancy data
Closing date
25 May 2021
Vacancy number
N0003515
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.