Shift Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Bohus, Sweden Apply Now Apply until: 26 Sep 2021

Nu söker vi en skiftoperatör till vår anläggning Alkali för ett vikariat. I rollen som skiftoperatör får du chans att arbeta i team med övriga skiftoperatörer nära skiftledaren, för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete på skift och med dagtidsorganisationen. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som skiftoperatör arbetar du med att tillverka produkter för Alkali enligt anvisningar, satsprotokoll och instruktioner från arbetsledning och ledningssystemet. I arbetet ingår övervakning av de olika processtegen, start och stopp av anläggningar på säkert sätt och fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning och sanering av processutrustning. 

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning inom process-, drift- och/eller kemiteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
  • B-Körkort
  • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga kvalitet- säkerhetskrav
  • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare. 

Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat på heltid med omgående start och löper året ut. Placeringsort Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta skiftledare, Ronny Jägerholt 072-5039857.
Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren, +46709577258. 

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

Mer om Nouryon
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.    

Mer om Nouryon i Bohus
Vår site i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. 
Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen. 
Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 

Ansökningsprocessen 
Vi går igenom ansökningar löpande så tveka därför inte med att skicka in CV och personligt brev redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen. 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 
 

Vacancy data
Closing date
26 Sep 2021
Vacancy number
N0004530
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Bohus
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.