HSE&S Manager

Fulltime, Integrated Supply Chain

Aanekoski, Finland Apply Now Apply until: 31 May 2022

Haluatko olla mukana tekemässä ihmisten arkea helpommaksi ympäri maailmaa? Saatat tietämättäsi kohdata tuotteemme arkisissa askareissa joka päivä esimerkiksi syödessä, juodessa, sanomalehteä lukiessa, matkapuhelinta käyttäessä sekä monessa muussa yhteydessä. Yhteisellä sitoutumisella innovaatioihin, kestävyyteen ja turvallisuuteen työntekijämme työskentelevät päivittäin kestävän tulevaisuuden puolesta.

 

Keitä olemme?

 

Olemme johtava maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja. Yritykset ympäri maailmaa luottavat päivittäin yhtiömme tuotteisiin ja käyttävät niitä esim. paperin, muovien, rakennusmateriaalien, elintarvikkeiden, lääkkeiden ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistuksessa.

 

Lähes 400 vuoden historiamme yhdessä 10 000 työlleen omistautuneen työntekijän kanssa ovat luoneet maailmanluokan yhtiön ja muodostaneet vahvoja kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Olemme sitoutuneet liiketoiminnan kasvuun, vahvaan taloudelliseen tulokseen, turvallisuuteen, kestävyyteen ja innovointiin.

 

Toimimme yli 80 maassa ympäri maailmaa, ja alan johtavia tuotemerkkejämme ovat Eka, Dissolvine, Trigonox ja Berol. Käy verkkosivuillamme: https://www.nouryon.com/

 

Haemme nyt HSE&S PÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Äänekosken tehtaalle.

 

HSE&S päällikön monipuolisiin tehtäviin kuuluu muun muassa tehtaan työ- ja ympäristösuojelu sekä palo- ja toimitilaturvallisuus, viranomais- ja omistajaraportointi, turvallisuus- ja johtamisjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä päivittäisten turvallisuusasioiden käsittely ja koordinointi yhdessä linjaorganisaatioiden kanssa.

 

Toimit aktiivisesti yhteistyössä Nouryon konserniin kuuluvien muiden tehtaiden kanssa globaalisti sekä Äänekosken tehdasalueella toimivien muiden yhtiöiden ja viranomaisten kanssa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on aikaisempaa kokemusta HSE&S päällikön tai -asiantuntijan tehtävistä.  Omaat useamman vuoden työkokemuksen turvallisuusjohtamisesta.

Sinulla on hyvät neuvottelu- ja tiimityöskentelytaidot, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävien hoitamisessa tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen esitystaitoa. Aikaisempi kokemus prosessiteollisuudesta ja kouluttajatehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua kehittää työtä sekä omaa ammattitaitoa, kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme Sinulle mielekästä ja monimuotoista tekemistä kansainvälisessä organisaatiossa, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi.

 

Lisätietoja

Tehtävästä lisätietoja sinulle antaa tehtaanjohtaja Jukka Kivimäki, jukka.kivimaki@nouryon.com, +358 040 759 3003.

Rekrytointiprosessista ja hakemuksista lisätietoja antaa HR Business Partner Sari Vertanen sari.vertanen@nouryon.com.

 

Valittavalle henkilölle suoritetaan huumausainetestaus sekä turvallisuusselvitys yhtiön ohjeiden ja turvallisuusselvityslain mukaisesti. Nouryon Chemicals Finland Oy on savuton ja nuuskaton tehdas.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen www.nouryon.com/career, liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku on auki 31.5.2022 saakka.

 

Miksi liittyä meihin? Oletko intohimoinen turvallisuudesta, kestävästä kehityksestä, innovaatioista ja yhteistyöstä? Haluatko kasvaa yhdessä yrityksen kanssa, joka on tulevaisuuteen suuntautuva ja parantaa jatkuvasti toimintaansa? Työntekijöillämme on ideoita kestävän tulevaisuuden rakentamisesta sekä halu ja into toteuttaa niitä. He uskovat, että pitkäaikaisten suhteiden luominen ja rehellisyys ovat menestyksen avaimia. Jos tämä kuvaa myös sinua, autamme mielellämme Sinua toiveesi toteuttamisessa.

 

Odotamme hakemustasi!

 

Seuraa meitä LinkedInissä ja Facebookissa, niin saat säännöllisesti tietoa meillä avautuvista uusista työtehtävistä sekä hienoja tarinoita saavutuksistamme.

Vacancy data
Closing date
31 May 2022
Vacancy number
N0006385
Organization
Continent
Europe
Country
Finland
Site
Aanekoski
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.