Nouryon klinkt misschien als een nieuw bedrijf, maar dat het is zeker niet in Nederland. Onder veel historische namen als AKU, AKZO en AkzoNobel zijn we al meer dan honderd jaar actief in Nederland in chemie, kunstvezels, coatings en farmaceutische producten.

Nouryon concentreert zich op essentiële chemie voor een ongelofelijk aantal toepassingen en klanten over de hele wereld. Jij en je familie gebruiken elke dag producten van ons. Je vindt ze in voedsel, medicijnen, landbouw, bouwmaterialen, en bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Hierbij staan veiligheid en duurzaamheid voorop, en samen met onze klanten, universiteiten en andere partners proberen wij iedere dag producten op een slimmere en efficiëntere manier te maken.

Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als JOZO, Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol. In Nederland hebben we fabrieken in Arnhem, Delfzijl, Geleen, Hengelo, Herkenbosch en Rotterdam. In Deventer doen we onderzoek naar chemicaliën voor onze wereldwijde activiteiten. Kantoren voor ingenieurs, contact met klanten en andere zakelijke dienstverlening en management bevinden zich in Arnhem en Amsterdam.

In totaal bedienen meer dan 2500 werknemers in Nederland onze interne en externe klanten. Ze spelen een actieve rol in hun lokale gemeenschappen, ook via sociale programma's met actieve werknemersbetrokkenheid en sponsoring.

Nouryon is altijd op zoek naar nieuw talent om onze producten te ontwikkelen, te maken en te verkopen en onze veiligheid en duurzaamheid verder te verbeteren.

Nieuws

Onze carrière mogelijkheden

See all

Onze locaties

Alle locaties

Downloads

Gerelateerde informatie

We are Nouryon

Your partner in essential chemistry
for a sustainable future

Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, and personal care items. Building on the dedication of our employees and our shared commitment to safety, sustainability, and open innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.