Instrument-tekniker med elkunskap till Nouryon

Full-time, Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri

Örebro, Sweden Apply Now Apply until: 28 Feb 2019

Responsibility

Vill du också bli en partner inom kemi för en hållbar framtid?

 

 
Följ med på en resa i vår spännande expansionsfas! Vi expanderar och söker nu en El och instrument tekniker.
  Nu har du den unika möjligheten att bli del av en familjär stämning men med en internationell anda! På vår site i Kumla arbetar 40 personer, tillhörande Nouryon som är en världsledande aktör inom kemibranschen. Vi har ca 10000 anställda i världen varav runt 2000 arbetar i Sverige.  
 
Hos oss i Kumla investerar vi mer än 100 miljoner sek för att utöka vår produktionskapacitet för mikronäringsämnen, vilka används som väsentliga ingredienser på den globala jordbruksmarknaden. Efterfrågan på våra produkter ökar snabbt och denna expansion säkerställer att vi kan möta våra kunders krav framöver. Därför växer vi även i personal och letar efter dig!  Vill du vara en del av vår verksamhet för en världsledande industri? 
 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter


 • Kontroll , kalibrering och felsökning av Instrument
 • Du deltar i arbete vid förebyggande åtgärder av underhåll och säkerställer proaktivt att dessa är fungerande
 • Arbete av inspektion/underhåll av elektriska installationer i explosiva miljöer i enlighet med standarder och föreskrifter
 • Förändring/byte av instrument
 • Arbete med frånkoppling och återinkoppling av elektrisk utrustning i reparation och utbyte samt inspektion och underhåll av elektriskt utrustning i allmänhet
 • Bidra till att anläggningsdokumentationen uppdateras

Vacancy data
Closing date
28 Feb 2019
Vacancy number
1800012Z
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
Örebro
Site
Kumla
Business unit
Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Full-time
Contract type
Contract

Job Requirements

 • Utbildning inom underhållsteknik/processteknik/el/automation och/eller motsvarande erfarenhet
 • Du kan hantera att arbeta i en miöjö med höga säkerhets-och leveranskrav
 • Flytande i svenska
 • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med underhåll inom processområdet
 • Det är meritrande om du har El-behörighet

 
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du drivs av att lösa problem och söka förbättring och utveckling. Du har en god analytisk förmåga och stor förmåga att arbeta proaktivt. Du har också ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö.
 
Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning. Vi arbetar med högt säkerhetstänk och du har förmåga att arbeta självständigt med säkerhetstänk i fokus. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig.
 

Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till underhållschefen och placerad i Kvarntorp. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Detta är en löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@nouryon.com
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Ulrika Forsberg Brikell, Underhållschef, +46733056951
 
För mer information om tjänsten/rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner, +46709577361

För fackliga frågor:
IF Metall, Sigfrid Weise, +4619585423
 

Om Nouryon i Kvarntorp


Vi producerar kelatbildare och mikronäringsämnen med järn, som ges till skördar på jordar med höga pH-värden. Vi producerar två typer av kemikalier, dels kelatbildare, som framför allt säljs till massaindustrin, och dels mikronäringsämnen, som säljs över hela världen. På båda produkterna är vi den största producenten i världen. Kelatbildare är kemikalier som bland annat används av pappersindustrin i samband med väteperoxidblekning av massa, kelatbildare binder upp metalljonerna i pappersmassan för att minska förbrukningen av blekkemikalier i bleksteget. Mikronäringsämnen gör det möjligt för växterna att ta upp spårämnen och på sätt får man en friskare växt som ger större fruktskörd. Produkterna som produceras i Kvarntorp förser växter med viktiga metaller, vilket bidrar till att öka jordbrukens produktivitet. Detta blir allt viktigare då den stigande världsbefolkningen minskar mängden jordbruksmark för livsmedelsproduktion och medför en ökad odling av näringsfattiga jordar. Det understryker vårt engagemang för hållbarhet och vårt initiativ Human Cities genom att bidra till att öka effekten av jordbruk i regioner med dåliga markförhållanden samt den växande trenden med urbana odlingar.
 

Om Nouryon


Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 

Open positions in Manufacturing

Open until Sunday 3 Feb 2019

Logistikoperatör till Nouryon

Full-time, ISC Center of Excellence

Sundsvall, Sweden
Open until further notice

Vi söker en processingenjör

Full-time, Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri

Kumla, Sweden
Open until further notice

HSE&S Coordinator

Full-time, PPC Integrated Supply Chain

Augusta, United States
See all

Open positions in Sweden

Open until Thursday 31 Jan 2019

Sommarjobbare till Nouryon i Örnsköldsvik

Heltid, AN Specialty Chemicals

Örnsköldsvik, Sweden
Open until further notice

Sommarjobbare till Nouryon i Stenungsund

Heltid, AN Specialty Chemicals

Stenungsund, Sweden
Open until further notice

Sommarjobbare till Nouryon i Alby

Heltid, AN Specialty Chemicals

Alby, Sweden
See all

About Nouryon

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.