Vi söker en processoperatör (dagtid)

Full-time, Pulp & Perform. Chemicals

Västra Götaland, Sweden Apply Now Apply until: 5 May 2019

Responsibility

Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Om tjänsten


Nu söker vi en dagtidsoperatörer till Separations Products på vår anläggning i Bohus. Du kommer arbeta i ett team om fyra dagtidsoperatörer, nära produktionschef och produktionssupport för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete inom teamet, med planering och fördelning av arbetsuppgifterna och stöttning sinsemellan.
 
 • Tillverka produkter för Separation Products enligt anvisningar, satsprotokoll och instruktioner från arbetsledningen och Ledningssystemet
 • Ansvara föruppvägning av råvaror enligt recept
 • Arbeta med att driftanalyser och provtagning av produkter för Separation Products
 • Arbeta med fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning (5S) och sanering av processutrustning
 • Övervaka de olika processtegen och ansvara för att processutrustningen fungerar
 • Starta och stoppa anläggningarna på ett säkert sätt
 • Bistå annan produktionspersonal inom Separation Products med material och råvaror vid körningar på labb och pilotanläggningar, genom uppvägning och förberedelser inför start
 • Vara ersättare till processoperatörer på dag/skift vid behov

 
Vi har ett ständigt fokus på hälsa, säkerhet och miljö och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. Vi arbetar med ständig kompetensutveckling och tror att du är en person som vill utveckla dig inom vår organisation genom att ta på dig större ansvar och nya arbetsuppgifter.

Job Requirements

Vi söker dig som minst har en godkänd gymnasieutbildning, föredragsvis har du en teknisk gymnasieutbildning med inriktning processteknik. Vi tittar också på om du har vidareutbildning inom process/drift verksamhet, ett exempel på detta kan vara att du läst till drift/processtekniker under eller efter dina gymnasiala studier eller är utbildad högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt har arbetserfarenhet från tidigare arbete som processoperatör.
 

 • Teknisk utbildning inom process/drift teknik/ /kemiteknisk utbildning/motsvarande arbetserfarenhet
 • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
 • B-Körkort
 • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhetskrav
 • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande nivå i engelska

 
Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet samt förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.
 

Ytterligare information


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Detta är en löpande rekrytering och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com
 
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Talent Resourcing Partner Hugo Jobring, +46709577361
 
Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
 

Mer om vår verksamhet i Bohus


Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål.
 
Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.

Vacancy data
Closing date
5 May 2019
Vacancy number
180006B9
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
Västra Götaland
Site
Bohus
Business unit
Pulp & Perform. Chemicals
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Full-time
Contract type
Permanent

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.