Inspektör sökes!

Fulltime, Integrated Supply Chain

Sundsvall, Sweden Apply Now Apply until: 27 Feb 2022

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Till vår Underhållsavdelning söker vi nu en Inspector Engineer som kommer fungera som sakkunnig inom området tillsyn och besiktning, dels att förse brukarna med underlag, information och utbildning så att förutsättning skapas för säker drift.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen innebär att ansvara för att sitens kontroll- och inspektionsverksamhet inom verksamhetsområdet bedrivs kostnadseffektivt på ett sådant sätt att det uppfyller de krav som myndigheterna ställer. Verksamhetsområdet utgör tryckbärande anordning, cisterner och rör, lyftanordningar, tryckprovning  pannor samt övrigt inom ramen för FLT. Du jobbar i tätt samarbete med bland annat underhållsingenjörer, tekniker och operatörer. 

 • Kontrollerar att egenkontroll bedrivs enligt åtaganden mot myndigheterna och interna rutiner.Vid behov medverka vid egenkontroll enligt föreskrifter eller interna krav. 
 • Ansvara för att kontroll- och besiktningsplaner för ansvarsområdet utarbetas och följs upp.
 • Ansvarar för att optimera och utveckla inspektionsarbetet, t ex genom att söka tillstånd för förlängt inspektionsintervall eller användandet av nya provningsmetoder.
 • Äga rätt att fastställa kontrollkrav i projektverksamhet.  
 • Ansvarig för FU-planer inom området inspektion & kontroll
 • Bevaka förändringar i lagstiftning och regelverk i samarbete med HSE-avdelning.
 • Informera berörda personer på site om förändringar.
 • Medverka i granskning av konstruktioner och konstruktionshandlingar samt vid övervakning av tillverkning/ montage.
 • Aktivt delta i och driva förbättringsarbetet inom inspektionsområdet och driva och medverka i grundorsaksanalyser och utredningar (RCPS)


Kvalifikationer 

 • Högskoleutbildning inom relevant område, t.ex konstruktion eller motsvarande samt erfarenhet inom inspektion 3-6 år.
 • Djup kunskap gällande AFS 2017:3, AFS 2016:1 samt AFS 2003:6  och övriga styrande regelverk inom verksamhetsområdet
 • Språk: svenska och engelska i skrift och tal


Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och är van att självständigt driva ditt arbete. För att fungera väl i arbetet bör du ha egenskaper som lyhördhet samt god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi har ett ständigt fokus på hälsa, säkerhet och miljö vilket kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Maintenance Manager och är placerad i Stockvik. 

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Maintenance Manager Anders Granath på 0702664907

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen på carolina.jensen@nouryon.com

För fackliga frågor:

Ledarna: Jenny Ersson +46 073440280
Sveriges ingenjörer: Carl Nordlander +46 70 390 09 64
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03
 

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Vacancy data
Closing date
27 Feb 2022
Vacancy number
N0003710
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Sundsvall
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.