Shift Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Sundsvall, Sweden Apply Now Apply until: 5 Jul 2022

Skiftgående processoperatör sökes till Expancel Produktion avsnitt POL

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. 

Expancel Produktion söker omgående Processoperatörer till POL. Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  
 

  •  Producera och leverera Expancel microsfärer enligt gällande produktionsplan, kvalitetskrav och instruktioner. Ansvar för att vidta åtgärder när detta inte kan hållas.
  • Att ha förståelse för analysresultat, processkurvor, etc. och med utgångspunktfrån dessa styra  och optimera processen för att optimera anläggningsutnyttjande, kapacitet och kvalitet utan att säkerheten åsidosätts i något avseende.
  • Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda processutrustning/recept för att säkerställa rätt kvalitet. Dokumentera avvikelser och genomförda ändringar.
  • Att aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning.
  • Att aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet samt att dela med sig av kunskap till andra.
  • Att medverka till att höja säkerheten i Expancel Produktion, exempelvis genom aktivt deltagande i beteendebaserat säkerhet (BBS) och rapportering av tillbud och säkerhetsrisker.
  • Att visa respekt för samt vara ett gott föredöme för sina medarbetare och värna om en bra laganda.
  • Att verka för en god kommunikation och samverkan inom och utom skiftlaget.


  
Kvalifikationer  


Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra Expancel-processer.  
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög  integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus.  Då du kommer  
samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  


Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information  


Tjänsten är ett vikariat under tiden 2022-07-01- 2024-06-30 på heltid 6-skift och du rapporterar till Shift Supervisor, och är placerad i Stockvik. 
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Shift Supervisor, Leif Bergsten på  070-733 72 00 

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen på carolina.jensen@nouryon.com 


För fackliga frågor:   

IF Metall Rolf Eriksson, 070-564 38 38  
Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84
Unionen, Mattias Andersson, 070-428 41 03  
Ledarna, Jenny Ersson. 070-344 02 80   

 

Mer om företaget 

Nouryonär ettledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenteröver hela världenförlitar sig på våralösningar för tillverkning avoumbärligavardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter ochlivsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom harvåra9,700 medarbetaresgemensamma engagemangför våra kunder,tillväxt, säkerhet,hållbarhetoch innovationlett tillengenomgående starkekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med vårabranschledande varumärken. Besök vårwebbplatsoch följ oss@Nouryonoch påLinkedIn.    

  
Ansökningsprocessen


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef. 
 

Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future 
 

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

 

Vacancy data
Closing date
5 Jul 2022
Vacancy number
N0006943
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Sundsvall
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.