Maintenance and Project Engineer

Fulltime, Ethylene & Sulfur Derivatives

., Sweden Apply Now Apply until: 31 Oct 2019

Responsibility

Vill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar? 
Vill du leda anläggnings investeringar och ha ett stort fokus på projektledning? 
Då kan du vara vår nya Teknik och Projektingenjör!

Om tjänsten
Som Teknik och Projektingenjör har du övergripande ansvar för enhetens tekniska projekt. Du håller ihop projekten, kommunicerar med olika samarbetspartner och leder olika discipliner inom projekten. Du ansvarar för allt från förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning.

I rollen så arbetar du nära produktionen och medverkar tillsammans med övriga discipliner inom Teknik och underhåll till att verksamheten utvecklas så att produktionen säkerställs.

Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull roll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla projektarbetet. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Du verkar som projektledare och montageledare vid projekt och ombyggnationer i anläggningen. 
  • Medverkar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Nouryon's kortsiktiga och långsiktiga investeringsplaner samt att policys, lagar, villkor och åtaganden inom QHSE-området efterlevs.
  • Ansvarar för avtal och kontrakt med entreprenörer och konsulter, samt kontakten med de konsulter/entreprenörer som anlitas vid projekt och modifikationer i anläggningen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda projekt, du har lägst en högskoleexamen eller likvärdig kunskap och erfarenhet inom projektledning och/eller montageledning. 
Du har goda kunskaper inom mekanik, meriterande är erfarenhet från liknande verksamheter såsom tekniska arbeten inom konstruktion, rör och tryckkärl.

Vi ser att du är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade situationer samt trivs med att lösa problem och nå resultat. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet och du har ett resultatinriktat förhållningssätt.
Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. 

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald. 

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Teknik och Underhållschef.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Branthsson, Engineering and Maintenance Manager, +46 70 346 64 81. 
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-286 95 77. 

För fackliga frågor:
Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04
Sveriges Ingenjörer, Emma Thelander, +46 660 755 49

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Mer om företaget
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. 

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 


Nouryon - your partner in essential chemistry

*LI-SWE 

Job Requirements

See text above

Vacancy data
Closing date
31 Oct 2019
Vacancy number
N0000198
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
.
Site
Örnsköldsvik
Business unit
Ethylene & Sulfur Derivatives
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.