Process Operator

Fulltime, Pulp & Perform. Chemicals

., Sweden Apply Now Apply until: 16 Feb 2020

Responsibility

Är du tekniskt kunnig och intresserad av processindustrin? Är du dessutom noggrann samt säkerhetsmedveten? Titta då närmare på denna tjänst! Vi söker nu en processoperatör till en av våra fabriker i Bohus. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
Vi söker nu en processoperatör hos oss på Nouryon för arbete i vår fabrik för framställning av Väteperoxid. På vår site i Bohus har vi totalt fyra fabriker där en gemensam skiftledare ansvarar för personalen i samtliga fabriker, totalt 10 personer per skift, där man i tillägg till sin specifika placering i en fabrik också kommer att ta ansvar för gemensamma system och arbetsuppgifter på anläggningen under ledning av skiftledaren.

Som processoperatör kommer du att:
•    Utföra ronderingar efter framtagna protokoll avseende processparametrar och övrig utrustning
•    Dokumentera händelser och överföra information om driftförhållanden skriftligt i loggbok och muntligt vid skiftavlösning 
•    Starta och stoppa anläggningarna på ett säkert sätt
•    Utföra erforderliga driftanalyser samt vid behovspecialanalyser
•    ”Ställa” färdigvarutankar enligt instruktion
•    Sköta kemikaliesatsningar enligt recept
•    Känna till och verka för att uppfylla företagets och avdelningens vision och mål samt informera sig genom att delta i morgonmöten samt läsa protokoll, veckobrev mm.
•    Planera och genomföra kompetensutveckling inom arbetsområdet i samråd med närmaste chef
•    Aktivt arbeta med kontinuerliga förbättringar samt problemlösning inom eget arbetsområde

Arbetstiden är heltid och arbetsformen kommer att vara kontinuerlig skiftgång (6-skift) med tolvtimmarsskift. Ett skiftlag består av 3 processoperatörer, vilka regelbundet växlar arbetsuppgifter under skiftet/perioden. 

Kvalifikationer 
•    Teknisk utbildning inom process/drift teknik 
•    Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
•    Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande.
•    Erfarenhet av arbete med LEAN är meriterande
•    Erfarenhet av SAP är meriterande
•    Vidareutbildning inom process/driftverksamhet som t.ex. eftergymnasiala studier inom drift/processteknik eller studier till högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt arbetserfarenhet tidigare arbete som processoperatör är högt meriterande
För att passa in i rollen som processoperatör ser vi att du är: 
•    En stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka skiftlagets kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. 
•    Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra.
•    Ansvarstagande
•    Van vid gott samarbete
•    Kvalitetsmedveten samt innehar en förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare

Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information 
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Bohus. Du kommer att rapportera till Ronny Jägerholt. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ronny Jägerholt, Shift Leader, +46 72 503 98 57 

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Anesa Divovic Hadzic, Talent Resourcing Partner, +46 70 957 73 61.

För fackliga frågor:  
IF Metall Dennis Ljunggren, +31-58 72 58 

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

Mer om företaget 
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. 

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 
Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future  

Ansökningsprocessen 
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.  
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef. 

Vi ser fram emot din ansökan! 
Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen. 

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Job Requirements

See text above

Vacancy data
Closing date
16 Feb 2020
Vacancy number
N0000295
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
.
Site
Bohus
Business unit
Pulp & Perform. Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.