Sommarjobbare

Fulltime, -

., Stenungsund, Sweden Apply Now Apply until: 29 Feb 2020

Responsibility

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

Produktion och lager 
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du måste ha B-körkort. Det är meriterande med truckkort.

Laboratorietjänster 
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration 
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.

Kvalifikationer 

  • Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. 
  • Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer 
  • Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans.
  • Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande
  • Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana 
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning. Det är meriterande om du är högskolestuderande.  
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti 
  • Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning 


Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa ien dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information 
Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti.  
Våra tjänster är förlagda på tre olika arbetsplatser; vårt kontor, vårt forskningslaboratorie och vår produktionssite.  

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren. 

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg. Du kommer att vi obedd att besvara ett antal frågor vid ansökan, bl.a. en kort beskrivning av dina personliga intressen och en motivation till varför du söker sommarjobb hos oss. Du behöver därför inte bifoga något personligt brev, men gärna en enklare meritförteckning/CV. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com. 

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!  

För eventuella frågor kring vår tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anesa Divovic på anesa.divovic@nouryon.com.

För fackliga frågor:  
Unionen: Linda Schiötz: +4630385362 
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Anna-Lena Palm: +4630385113 
IF Metall: Annika Josefson: +46030385496 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.  

Följ oss på <A HREF="https://www.linkedin.com/company/nouryon">LinkedIn</A> och <A HREF="https://www.facebook.com/Nouryon">Facebook</A> för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Mer om Nouryon 
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. 

Du hittar vår företagsfilm Här, och mer information om oss på nouryon.com.

Vacancy data
Closing date
29 Feb 2020
Vacancy number
N0000927
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
.
Site
Stenungsund
Business unit
-
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.