Lagerarbetare

Fulltime, Integrated Supply Chain

Gothenburgh, Sweden Apply Now Apply until: 31 Jul 2020

Responsibility

Vi söker nu en lagerabetare till vår site i Marieholm. I rollen som lagerabetare kommer du att ingå i en grupp där ni såväl självständigt som i team genomför arbete inom olika ansvarsområden. Som lagerarbetare så innefattar det att kunna hantera en mindre produktionsanläggning med att fylla saltsäckar. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget. 

 

Huvudansvar

 • Lagerarbete inklusive lastning och lossning av packat goods
 • Lastning av bulkbilar och hantering av hjullastare
 • Produktionsoperatör
   

Kvalifikationer

 • Erfaren av gaffeltruck
 • Erfarenhet av lagerdrift och FIFO-koncept
 • Erfarenhet av Microsoft Office-paketet
 • Godkänd gymnasieutbildning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 
 • Körkort
   

Varför Nouryon?  
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.  

 

Ytterligare information 
Detta är en tillsvidareanställning på med heltid du kommer rapportera till Magnus Mazetti, Logistics Supervisor med placeringsort i Marieholm, Göteborg.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Mazetti, Logistics Supervisor +4631653041.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Gustav Sjöholm, HR Business Partner, +46730202150 eller gustav.sjoholm@nouryon.com   
 

För fackliga frågor: 
Annika Josefson, IF Metall: 0733-855496


Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

 

Mer om Nouryon 
Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol. 

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.  

Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future   

Ansökningsprocessen  
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.  Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef. 

Vi går igenom ansökningar löpande så tveka därför inte med att skicka in CV och personligt brev redan nu. Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen.  


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda  

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.  

  

 

 

 

Vacancy data
Closing date
31 Jul 2020
Vacancy number
N0001883
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Gothenburgh
Business unit
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.