HSE&S Specialist

Fulltime, Integrated Supply Chain

Örnsköldsvik, Sweden Apply Now Apply until: 29 Oct 2021

Nouryon är världsledande inom tillverkning av specialkemikalier. Vi utvecklar våra produkter med en hållbar framtid i fokus. Vi letar alltid efter smartare, säkrare och mer hållbara produkter, processer och sätt att transportera. 

Om tjänsten
Som HSE&S Specialist  ansvarar du för att stödja produktionsanläggningen i Örnsköldsvik att vara en säker arbetsplats. Du bidrar med specialistkunskap och arbetar tillsammans med andra inom avdelningen och på siten för att gemensamt förbättra säkerhet och arbetsmiljö. I din roll arbetar du nära produktion, underhåll och investeringsprojekt.

Utveckling och förbättringar av den befintliga verksamheten är ett ständigt pågående fokus. Vi fokuserar på att nå hög produktivitet i alla led där arbete inom Hälsa, Säkerhet och Miljö är en förutsättning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvarar för uppföljning och förbättring av arbetsmiljöarbetet.
  • Ansvarar för att Nouryons standarder kring arbetsmiljö upprätthålls och för att utveckla och upprätthålla lokala rutiner, rapportera avvikelser.
  • Ansvarar för delar av kompetensutvecklingsprogrammen inom HSE.
  • Ansvarar för riskanalyser och olycksfallsutredningar.
  • Ansvarar för skalskydd och security
  • Ansvarar för nödläges- och insatsplanering samt nödlägesövningar
  • Ansvara för externa kontakter som Arbetsmiljöverket, Räddningstjänsten samt med de andra industrierna inom området


Kvalifikationer

  • Relevant Universitets-/högskoleexamen
  • Erfarenhet av arbete med HSE-frågor
  • God engelska och svenska, i tal och skrift


​​​​​​​Vidare önskar vi att du är noggrann, flexibel och målfokuserad samt tvekar inte att ta de kontakter som krävs för att driva uppdrag och projekt framåt. Vi arbetar med högt säkerhetstänk vilket du är en förebild inom och inspirerar kollegor. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna i kombination med rätt utbildning/erfarenhet.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. 
Du kommer att rapportera till Björn Vidmark, HSE&S Manager. 

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Björn Vidmark, HSE&S Manager, +46 660 753 09.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 702 48 95 77

För fackliga frågor:
Unionen: Christer Wågström +46 660 753 04 
Sveriges Ingenjörer: Hanna Rammsy, +46 73-804 27 51

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 7november. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

​​​​​​​Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vacancy data
Closing date
29 Oct 2021
Vacancy number
N0003466
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Örnsköldsvik
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.