Processoperatör

Fulltime, Integrated Supply Chain

Alby, Sweden Apply Now Apply until: 20 Jun 2021

Processoperatörsarbetet vid våra fabriker i Ånge är mångsidigt med goda utvecklingsmöjligheter i en anläggning som är bland de största blekkemikalieproducenterna i Europa. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en anläggning som är bland de största blekkemikalieproducenterna i Europa. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare och på vår arbetsplats kommer du få gott samarbete, nära till hela verksamheten och mångsidigt arbete. 
Alby, i Ånge Kommun, ligger i ett fint landskap och erbjuder dig rik natur och närhet till såväl Sundsvall som Östersund.

Ansvarsområden
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter  tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och består till stor del av övervakning och optimering av produktionen för att uppnå hög säkerhet till lägsta möjliga kostnad.

  • Utförande av processanalyser
  • Kontroll av den fysiska statusen av anläggningen och utförande av operatörsunderhåll.
  • Läsa och följa körningsföreskrifter, rutiner och instruktioner och utföra det praktiska.
  • Proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll.
  • Delta aktivt i och i utvecklandet av process och processutrustning.
  • LEAN, 5 S arbetet och BBS är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.


Hos oss är det också en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis dokumentation av avvikelser, skyddsronder och riskanalyser.  
Kvalifikationer och erfarenhet
Nödvändiga kvalifikationer är lägst gymnasieutbildning från 3-årig Tekniska eller Naturvetenskapliga programmen eller motsvarande. Tidigare erfarenhet som processoperatör är önskvärt.

Vi förutsätter att Du har god PC-vana, B-körkort och goda kunskaper i att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst.

Varför Nouryon
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tommy Walker på 070-6624174
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Facklig kontakt:
IF Metall Thord Johansson  +4669015470

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Vacancy data
Closing date
20 Jun 2021
Vacancy number
N0003772
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Alby
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.