Produktionsingenjör

Fulltime, Integrated Supply Chain

Alby, Sweden Apply Now Apply until: 20 Jun 2021

Till våra fabriker i Ånge söker vi nu en produktionsingenjör som erbjuds en bred roll i ett härligt team. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en anläggning som är bland de största blekkemikalieproducenterna i Europa. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare och på vår arbetsplats kommer du få gott samarbete, nära till hela verksamheten och mångsidigt arbete. Alby, i Ånge Kommun, ligger i ett fint landskap och erbjuder dig rik natur och närhet till såväl Sundsvall som Östersund.

Produktionsingenjör
Som Produktionsingenjör kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team som ansvarar för att optimera och utveckla produktionen. Som produktionsingenjör har du ett tilldelat övergripande ansvar för något av produktionsavsnitten där du stödjer och coachar operatörer, analyserar och driver problemlösning. Utöver det stöttar du även krossfunktionellt andra produktionsingenjörer. För att optimera produktionen arbetar du med ständiga förbättringar, där analys av produktionsdata ligger till grund. 

Kvalifikationer
Vi tror att du har en ingenjörsexamen eller arbetat länge med tekniska problemlösningar i produktionsmiljö. För att passa i rollen har du stor problemlösningsförmåga, fallenhet för siffror/data och trivs med att ta fram lösningar tillsammans i ett team.
Alla våra anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att tycker om att ta fram initiativ och lösningar såväl självständigt som i ett team. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för att trivas hos oss. 

Varför Nouryon
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat med stora möjligheter till fast anställning.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Produktionschef Erika Hjort på + 46702058683
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Facklig kontakt:
Unionen Alby : Susanne Granlund 0690-154 07
Ledarna Alby: Jan Filipsson 070-519 97 09

Vi ser fram emot din ansökan!

Vacancy data
Closing date
20 Jun 2021
Vacancy number
N0003788
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Alby
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.