Process Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Bohus, Sweden Apply Now Apply until: 1 Nov 2021

Är du tekniskt kunnig och intresserad av processindustrin? Är du dessutom noggrann samt säkerhetsmedveten? Titta då närmare på denna tjänst! Vi söker nu en processoperatör till en av våra fabriker i Bohus. Den ena tjänsten är ett vikariat fram till 2022-08-31. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
Vi söker nu en processoperatör hos oss på Nouryon för arbete i vår fabrik för framställning av Väteperoxid. På vår site i Bohus har vi totalt fyra fabriker där en gemensam skiftledare ansvarar för personalen i samtliga fabriker, totalt 10 personer per skift, där man i tillägg till sin specifika placering i en fabrik också kommer att ta ansvar för gemensamma system och arbetsuppgifter på anläggningen under ledning av skiftledaren.

Som processoperatör kommer du att:

 • Utföra ronderingar efter framtagna protokoll avseende processparametrar och övrig utrustning
 • Dokumentera händelser och överföra information om driftförhållanden skriftligt i loggbok och muntligt vid skiftavlösning 
 • Starta och stoppa anläggningarna på ett säkert sätt
 • Utföra erforderliga driftanalyser samt vid behovspecialanalyser
 • Ställa” färdigvarutankar enligt instruktion
 • Sköta kemikaliesatsningar enligt recept
 • Känna till och verka för att uppfylla företagets och avdelningens vision och mål samt informera sig genom att delta i morgonmöten samt läsa protokoll, veckobrev mm.
 • Planera och genomföra kompetensutveckling inom arbetsområdet i samråd med närmaste chef
 • Aktivt arbeta med kontinuerliga förbättringar samt problemlösning inom eget arbetsområde


Arbetstiden är heltid och arbetsformen kommer att vara kontinuerlig skiftgång (6-skift) med tolvtimmarsskift. Ett skiftlag består av 3 processoperatörer, vilka regelbundet växlar arbetsuppgifter under skiftet/perioden. 

Kvalifikationer 

 • Teknisk utbildning inom process/drift teknik 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande.
 • Erfarenhet av arbete med LEAN är meriterande
 • Erfarenhet av SAP är meriterande
 • Vidareutbildning inom process/driftverksamhet som t.ex. eftergymnasiala studier inom drift/processteknik eller studier till högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt arbetserfarenhet tidigare arbete som processoperatör är högt meriterande


För att passa in i rollen som processoperatör ser vi att du är: 

 • En stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka skiftlagets kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. 
 • Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra.
 • Ansvarstagande
 • Van vid gott samarbete
 • Kvalitetsmedveten samt innehar en förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare


Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information 
Detta är ett vikariat fram till 2022-08-31 på heltid med placeringsort Bohus. Du kommer att rapportera till Shift Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jennifer Engerby på telefon +46 725-039846 eller jennifer.engerby@nouryon.com.

För fackliga frågor:  
IF Metall Dennis Ljunggren, +46 709577258


Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

Mer om företaget 
Nouryon har cirka 6000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. 
 

Vacancy data
Closing date
1 Nov 2021
Vacancy number
N0004754
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Bohus
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.