Teknik och Projektingenjör

Full-time, Ethylene & Sulfur Derivatives

Västernorrland, Sweden Apply Now Apply until: 15 Aug 2019

Responsibility


Vill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar? Vill du leda ett enhetens investeringar och ha ett stort fokus på projektledning? Har du en ingenjörsbakgrund och mycket goda projektledaregenskaper?
 
Då kan du vara vår nya Teknik och Projektingenjör!


Om tjänsten

 
Som Teknik och Projektingenjör har du övergripande ansvar för enhetens tekniska projekt du ansvarar för att hålla ihop projekten, kommunicera med olika samarbetspartner och leda olika discipliner inom projekten. Du ansvarar för allt från förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning. I rollen så arbetar du nära produktionen och medverkar tillsammans med övriga discipliner inom Teknik och underhåll att verksamheten utvecklas så att produktionen säkerställs.
 

Ansvarsområden

  • Du verkar som projektledare och montageledare vid projekt och ombyggnationer i anläggningen
  • Ansvarar för att de långsiktiga investeringsplanerna finns på plats för anläggningen
  • Ansvara för att verksamheten bedrivs i enlighet med Nouryons policy och lagda planer, samt att lagar, villkor och åtaganden inom QHSE-området efterlevs
  • Ansvarar för avtal och kontrakt med entreprenörer och konsulter, samt kontakten med de konsulter/entreprenörer som anlitas vid projekt och modifikationer i anläggningen


Job Requirements


Din utbildningsbakgrund är Civilingenjör/Högskoleingenjör eller motsvarande.
Förutom kompetens inom projektledning är det meriterande med kunskap inom liknande verksamheter och erfarenhet från tekniskt arbete, t.ex. konstruktion, projekt eller underhållsverksamhet.
 
Vi vill ha en person med goda kunskaper inom mek med tyngdpunkt på rörkonstruktioner och tryckkärl och en allmän kunskap/erfarenhet inom bygg, El och instrument.
 
Vi söker dig som är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade situationer samt trivs av att lösa problem och nå resultat.


Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt. Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.


Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull roll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla projektarbetet.
 

Varför  Nouryon?


Tycker du  hållbarhet,  innovation,  säkerhet och  samarbete  är  viktigt?  Vill du  växa  tillsammans  med  ett  företag som  blickar  framåt och  ständigt  förbättrar  sitt  arbetssätt?  Våra  medarbetare har  idéer  för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
 

Ytterligare information

 
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Teknik och Underhållschef.
   
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Branthsson, Production manager, +4670 346 64 81.


För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-286 95 77. 
 
För fackliga frågor: Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04
                                 Sveriges Ingenjörer Emma Thelander +46 660 755 49
                               


Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@akzonobel.com 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 

Mer om företaget

 
Nouryon har  cirka 10.000  anställda och  verksamhet i  över 80  länder runt om i  världen. Under  vår  nästan 400  år  långa  resa mot  att  bli en  global  ledare  inom  specialkemi har vi  byggt  upp  stor  expertis,  utvecklat  långsiktiga  kundrelationer och  förtjänat en plats  bland de  branschledande  företagen  när  det kommer  till  säkerhet,  hållbarhet och  tillförlitlighet. Runt om i  världen har  våra  produkter  stor  betydelse i  människors  vardagliga liv. 
 
Följ oss på  LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 
 
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda 
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 
 
 
 
*LI-SWE 


Vacancy data
Closing date
15 Aug 2019
Vacancy number
1900016H
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
Västernorrland
Site
Örnsköldsvik
Business unit
Ethylene & Sulfur Derivatives
Job characteristics
Job family
Manufacturing
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Full-time
Contract type
Permanent

Open positions in Manufacturing

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.