Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Örnsköldsvik, Sweden Apply Now Apply until: 24 Jan 2022

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. 

Vid vår enhet i Örnsköldsvik, som tillhör Functional Chemicals AB, Performance Formulations producerar vi tillsatsmedel till färg och byggmaterial. Vår huvudprodukt är Bermocoll, vilken fungerar som förtjockningsmedel i vattenbaserad färg eller som vattenbindande medel i bruk. Tillverkningen av cellulosaderivat är högt automatiserad, säkerhet, miljö och kvalitet är högt prioriterade områden och föremål för ständigt utvecklingsarbete. Vi är ca 110 medarbetare på enheten.


Arbetsuppgifter/ansvarsområden

Som operatör arbetar du tillsammans med vårt övriga team inom produktionsanläggningen och säkerställa optimal drift. Arbetstiden är dagtid, men kan även med tiden bli skiftgång.

I din roll som operatör samarbetar du med övriga operatörer, produktionsingenjörer, underhållstekniker och produktionsledning. I tjänsterna ingår deltagande i utveckling och förbättringsarbete. Du kommer att utföra tillsyn på utrustningen enligt våra interna säkerhetsrutiner. Tjänsten innebär också dokumentation av data, tillgänglighetsuppföljning samt driftstörningar och annan viktig information.

Vi fokuserar på att nå hög produktivitet i alla led där arbete inom Hälsa, Säkerhet och Miljö är en förutsättning. Ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen:

 • Övervaka, styra och optimera processen
 • Medverka vid grundorsaksanalyser
 • Upprätthålla produktionen enligt produktionsplan
 • Utföra ronder på utrustning samt skriva notifikationer och initiera underhållsåtgärder
 • Delta i att utveckla och dokumentera standardiserade arbetssätt
 • Delta i förbättringsarbete genom att bla utföra ronder och riskanalyser
 • Truckkörning
 • Kunna ersätta ordinarie 6-skifts operatör

 


Kvalifikationer

 • Avslutad gymnasieutbildning, 3-årig teknisk eller naturvetenskaplig, gärna inom processindustri
 • Meriterande om du har erfarenhet från processindustri
 • Goda datorkunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska


För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är duktig på att samarbeta samt har förmågan att se helhetsperspektivet för att kunna agera proaktivt. Vi tror att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann då verksamheten är komplex med högt ställda säkerhetskrav.


Som person är du lyhörd och villig att ständigt lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ”Best practice”.

 

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information  

Tjänsten är en temporär anställning med omgående start fram till den 31/12 2022. Du är placerad på vår site i Örnsköldsvik och rapporterar till skiftchef.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Lindmark, Skiftchef : Katarina.Lindmark@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist: carolina.jensen@nouryon.com

För fackliga frågor, vänligen kontakta Kent Eriksson, IF Metall 070 2915503

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com


Mer om företaget


Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

 

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Vacancy data
Closing date
24 Jan 2022
Vacancy number
N0005356
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Örnsköldsvik
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.