Maintenance Technician Mech

Fulltime, Integrated Supply Chain

Alby, Sweden Apply Now Apply until: 2 Feb 2022

Till våra fabriker i Ånge söker vi nu en underhållstekniker med inriktning mekanik. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en anläggning som är bland de största blekkemikalieproducenterna i Europa. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare och på vår arbetsplats kommer du få gott samarbete, nära till hela verksamheten och mångsidigt arbete.

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att arbeta i en grupp på 10 personer där ni såväl självständigt, som i team genomför förebyggande och avhjälpande underhåll på roterande utrustning. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utföra felsökning och rotorsaksanalyser på haverier och felande utrustning.
  • Fackmannamässigt utföra montage, de-montage av utrustning.
  • Stödja operatörer och ingenjörer i genomförande och utveckling av operatörsunderhåll.
  • Rapportera utförda jobb i underhållsystem SAP dagligen.
  • Utföra förebyggande underhålls jobb tex. inspektioner/rondering, smörjning, vibrationsmätning.
  • Utföra avhjälpande underhålls jobb tex. reparation av säkerhetsventiler, genomföra pumpbyte med axelriktning.
  • Aktivt delta i och driva säkerhets & förbättringsarbete inom underhåll och internt på siten.
  • Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


Kvalifikationer

Du har rätt utbildning, behörighet och erfarenhet för att arbeta i tjänsten. Meriterande är erfarenhet av skärande bearbetning, svetsning och hantering av mekaniska tätningar.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du såväl team player, som forward och tycker det är en självklarhet att arbeta med högt säkerhets- och förbättringsfokus.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Alby.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Arbetsledare UH  Anders Wiklund på anders.wiklund1@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, på carolina.jensen@nouryon.com

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

För fackliga frågor kontakta:
IF Metall Thord Johansson  
+46 70 685 76 63

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

​​​​​​​Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vacancy data
Closing date
2 Feb 2022
Vacancy number
N0004166
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Alby
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.